Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1072 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşin şakası bir yana abartan spoilercı tayfa değil ki, spoiler veren Etonboby'nin yazdığı bu; "Kaku uses his awakening against Zolo, but ZoLo overpowers him" Uyanış açan Kaku saldırıyor, Zoro da gayet casual bir şekilde onu yere uçuruyor. Hani g5 gibi bir form da açmıyor bunu yaparken. Tek attı dieyn Montana nereden gördü bilemiyorum, belki silinmiştir, belki Mw'ye takılmak için yazmıştır.

G5'te koka basan Luffy yumruk vuruştuğunda Lucci'yle ikisi de uçmuştu. @RedTeroR ve @Siyah Ateş 'e ben sizin gibi değilim, ne olursa onu söylerim diyen @Alpamis diğerine üstünlük diyorsa buna da diyecek. Ben Luffy de üstünlük kurdu diyorum, Zoro da, kıvırmıyorum. :( Birisine üstünlük kurdu diğerine kurmadı diyen kim varsa; kıvırıyordur!
İlk gelen spoilerda ''Kaku uses his awakened form against Zoro, although Zoro defeats him. '' yazıyordu.

Sırf G5 açtı diye az laf edilmedi şimdi kabul etmek lazım. Üstelik kral haki bile kullanmamıştı, sadece uyanış açmayla iş bitmiyor. Şimdi Zoro daha güçlü olduğunu göstermiş ama işi bitirememiş. Mecburen zorunlu mesai yapıp dalga geçeceğiz. :D Bu işin makarası bu.
 
Zoro ne Asura açmış ne de h.haki buna rağmen "uyanış açmış kokalı" Kaku'ya üstün gelmiş. Çok bir olay var mı yok ama Kaku'nun uyanış halinin WhoWho'dan üstün olduğunu düşünerek Zoro'nun base halinin bile bu kadar güçlü çıkması h.hakisiz base halinin seviye olarak Yc3 seviyesi olduğunun kanıtı olmuş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık