Luffy ve tayfasının Galaktik İmparatorluğu karşı maceralarını şimdiden iple çekiyorum.Klonlar robotlar falan derken seri yakında Star Wars'a döner ben söyleyeyim.
Luffy ve tayfasının Galaktik İmparatorluğu karşı maceralarını şimdiden iple çekiyorum.Klonlar robotlar falan derken seri yakında Star Wars'a döner ben söyleyeyim.
Kapataki mads üyesi tasarımlarının hepsi bu mala bin basacak seviyedeYıllardır şu seriyi takip ediyorum, Vegapunk kadar nefret ettiğim görmeye tahammül edemediğim karakter olmadı.
Oden faciasından sonra bu iyi bile.Yıllardır şu seriyi takip ediyorum, Vegapunk kadar nefret ettiğim görmeye tahammül edemediğim karakter olmadı.
ZKK öldü yaşasın yeni kral ZPKZKK Vol 2. Yalan mı oldu şimdi?
kaku tek falan yememiş bu spoiler sağlıyıcıları harbi sıkıntılı lağvedilmeleri gerek. Zoro domine etmiş vs'yi sadece.
5555 kere diyorum ki;bölüm gelince çoğu kişi anlık bir "zortlama" hissi uyanacak zira spoiler,spoiler bile değil. Zoro bildiğin kılıçsız zürafa kesmiş yahu ayıp. Hani şeref,hani düşmanın silahı. Kakudan bi çakallık beklerimde zoroya yakıstıramam. Kılıç kuşanandır emmi diye başlıcaktı vs.
Arap sonunda Zoro'cuları da oyuna getirmiş galiba adskfjsldfg