Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dizi Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma



I Know This Much Is True (2020-Mini Dizi)

Yayıncı Kanal : HBO
Bölüm Sayısı : 6
Türü : Dram, Gizem
Oyuncular : Mark Ruffalo, Melissa Leo, Kathryn Hahn, Rosie O'Donnell, Archie Panjabi,
Juliette Lewis, Imogen Poots

Willy Lamb'ın 1998 tarihli aynı isimli romanından uyarlanan yapımda, Dominick ve Thomas isimli tek yumurta ikizlerinin hayatlarının farklı dönemlerini izliyoruz. İkizlerden Thomas'ın içinde olduğu tüyler ürpertici bir sahneyle açılışı yapıyor dizi. Görüntü olarak birbirinin eşi ancak karakter olarak birbirinden farklı olan kardeşlerden Thomas bir paranoid şizofren ve ilaçlarını almadığında da yaka paça hastaneye yatırılacak kadar da ağır bir klinik vaka. Dominick ise ona çok büyük bir sevgiyle bağlı ama onun da kendi sorunları, kızgınlıkları, keder ve hayat yorgunlukları var. Bir de büyük bir aile sırrı.

Yorumum : Son yıllarda izlediğim en güçlü, en yürek burkan işlerden biri "I Know This Much Is True". Ruffalo iyi bir oyuncu ancak burada bahsettiğimiz oyunculuk insan yüreğinin dayanamayacağı şekilde bambaşka bir seviye, yüksek beceri gereken bir performans. İzlemeden ölmeyin denen yapımlar vardır, bence kastedilen o yapımlardan biri bu.

 
ben beyaz değilim tatarlık var keko
ya hepsi eninde sonunda hintlilere bağlanacak zaten şljfgdfşg medeniyetin beşiği

semavi dinlerin felsefesi zaten yunandan geliyor ya :d hele kurandaki konuların ele alınış şekline bakarsak... tabi eksik bilgilerle inşaaya başladıkları için zamanında çevirisi olmuyor yada okumadan birinden duyarak sağlam kaynak deyip başlıyorlar kurmaya sonra patlıyor çağımızda işte :d
Yunandan mı geliyor? Alayı Sümer, Akad, Asur ve Babil'den geliyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık