Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2 İmparator vs. 5 İmparator Sağ Kolu

2 İmparator mu ? Sağ Kollar mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    206
Marineford’da Shanks gibi gemiden ayrı gelerek Kizaru’nun yanında bitebilecek kadar hızlı. Oda’nın logia formunu bile bozan mermiler attığını söylemesi. Bu adamın usta bir haki kullanıcı ve neredeyse Shanks kadar hızlı olduğunu biliyoruz yani.
Ben beckmam bu kadar güçlü ise Shanksin diğer yonkouları domine etmesi gerekmez miydi. Malum yanına bir komutan alınca ben beckman yonkou alıyor. Shanks de diğerlerini alırdı herhalde.
 
O sahneden hemen sonra geri kalkıp savunma yapmaya devam etmişti ama. İşi bitmemişti yani aslında. Ben pek sınırına ulaştığını düşünmüyorum o yüzden.

Rakip kendini toparlama fırsatı vermezse ne olacağı önemli. Yoksa bu meyveyle fırsatını bulursa çok çabuk iyileşiyor.
 
O meyveyle bir süre herkesi tanklar. Sorun çabuk yorulmasıydı. Beklentimi karşıladı diyemem.
adam 2vs1 attı üstüne wano halkı zarar görmesin diye normalde yemeyeceği saldırıları yedi ki marco cidden çok hızlı bir karakter regen yeteneğinin bu surede bitmesi doğal ki yine kısa bir sürede düşmedi marco gayet uzun bir savaştı ayrıca muhtemelen mavi alevini wano halkı üzerinde kullanması da yıpratmıştır onu
 
Marco sürekli 2v1 atmadı. Ayrıca King'e ciddi hasar verebilecek bir saldırı gücü de göstermedi. Zoro'nun savaşı kazanma sebebi King'in olayını çözmekten ziyade kralın hakisiyle gelen aşırı güç artışı. King karşısında bu duruma düşen bir adam Kaido'ya düzgün hasar veremez. Kral hakili saldırılar karşısında çabuk yamulur.

Sağ kol ve yonkou denklemini sağlıklı bulmuyorum. Arada bariz bir güç farkı var, sayı çoğalınca pek bir şey değişmiyor. Özellikle Bim vs King - Marco yorumuna hiç katılmıyorum. Kid ve Law bomba yardımıyla zor yenmiş Marco ve King kim oluyor?
Marco'nun gücünün zayıf çıkması mümkün mü? Eğer King'e yeterince hasar atamadıysa bu King'in arkasından çıkan alev ile bağlantılı savunmasından kaynaklıdır. Amiraller karşısında da Big Mom karşısında da gayet etkili bir yeteneğe sahipti. Hatta savaşın başında bir süre iki komutanı tek başına idare etti. Olayını çözememiş belli ki yoksa King'den daha güçlüdür.

Kral Haki'yle alakası yoktur. Maskesini düşürdüğü zaman Haoshoku Haki kullanmıyordu ve hasar atabilmişti. Panellere bak King'in olayını çözdükten sonra Zoro vurmaya başlıyor. Kral Haki tabi ki daha fazla hasar atıyordur ondan şüphemiz yoktur.

Sağ kol - Yonkou denklemini bende sağlıklı bulmuyorum ama bir kişiye karşı yapılan saldırılarda çoklu rakip olduğu zaman büyük problem. Kaido ve Big Mom hasar almayan kişiler olduğu için imparatorlar daha bir yıkılmaz gözüküyor ama aynısını Shanks ve Teach için söyleyebilir misin? İmparatorların müthiş enerjileri var. Şu beşiyle tek tek arka arkaya mücadele etsin bir b kadar adamla daha mücadele eder. Fakat ekip şeklinde saldırıldığı zaman sıkıntı. Law ve Kid'in, Big Mom'a bu kadar hasar verebilmesinin sebebi tam olarak buydu. Akazaya Dokuzlusu'nun da bu kadar hasar atabilmesinin sebebi buydu.

Kaido gibi biri üç amirali tek tek sırayla döver halen dövüşecek gücü kalır. Fakat aynı anda saldıracak olsa bırak amirali YC1 seviye bile belli bir süre tutabilir ve hasar atabilir. İyi bir eşleşmeyle galibiyet bile alabilir.

Law ve Kid dediğin kişiler daha yeni yeni bu gücü uyandırmışlar ve ilk defa kullanıyorlar. Marco ve King ise yılların adamları bu heriflerin kondisyonuyla Law ve Kid'in kondisyonu aynı değil.

King'in doğal savunması ve Marco'nun meyvesinden gelen bir özel savunması var. Big Mom'un ne alev saldırıları ne de yıldırım saldırıları Marco'ya hasar atamaz aynı şekilde King'e de hasar atamaz. Çünkü ikisinin savunması da bu tür saldırıları önleyecek türden. Geriye fiziksel saldırılar ve kılıç saldırıları kalıyor. İki tane uçan karaktere karşı Big Mom işlevsiz kalabilir. Kaldı ki King, Big Mom kadar iri ve fiziksel olarak gayet güçlü birisi. Bu ikilinin Big Mom'u indirmesi Law ve Kid'in indirmesinden daha mümkün bana göre.
 
Marco Jinbe ve Robinden güçlü zaten bunu sorman bile hata da.
Koca Ana'nın troll sahnelerini çok kaale almamak gerek.

Mangada direk gırtlağına çöktü Marco gibi adamın.
Animede de öyle zaten. Bu sahnenin sonunda hemen boğazına çöküyor ama Perospero'nun öldürmesi için tutuyor. O anda Wanda ve Carrot, Perospero'nun içinden geçiyor. Big Mom'da ortam karışınca oradan uzaklaşıyor.

Oda, kadını hem çok güçlü gösterdi hem de zayıf kişilere madara etti. En azından bir Kaido kadar mücadele etmesini bekliyordum bildiğin pisi pisine harcadı.
 
Demir boğa saldırısından kaçan, kolu kırılan Linlin Magma Ejderhası saldırısı ile ciddi hasar yer.
 
Çatıda toplam güçleri 4 civarı sağ kol falan eden süpernovaları rahatça yendiler zaten. Çok ciddi bile değillerdi. Önceden nedense yonkolar zorlanır demişim (Muhtemelen bütün sağ kolların özgün özellikleri olmasındandır.), şu an kolayca alırlar diyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık