Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

2 İmparator vs. 5 İmparator Sağ Kolu

2 İmparator mu ? Sağ Kollar mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    206
Yorulma sebebi İki tane milyarlık komutanla kapıştığı için ve birinin de soydan gelen özelliğinden dolayı vurduğu hasarların çok fazla etki etmediğinden olabilir mi? Yeteneğini anlayana kadar Zoro'nun attığı hasarlar bile neredeyse iş yapmadı. Marco belli ki bunu çözememiş ve attığı hasarlar da Marco'yu epeyi yormuş. Bu Marco'nun zayıf olduğu anlamına gelmez. Marco rüştünü daha önce kaç defa ispatlamış birisi. Kaldı ki hem Beckman hem de Marco çok akıllılar. Kaido bu ikiliye üstün gelir işin sonunda ama yanlarında üçüncü bir kişi olursa işin rengi değişebilir.

Ben iki imparatoru mantıklı bir eşleşmeyle alabileceklerini düşünüyorum.

Big Mom vs Marco - King

Kaido vs Beckman, Katakuri, Shiryu

Big Mom'u yendikten sonra bu ikilinin diğer komutanlara katılacağını düşünürsek beş komutanın bu mücadeleden galip ayrılması söz konusu olabilir.
Marco sürekli 2v1 atmadı. Ayrıca King'e ciddi hasar verebilecek bir saldırı gücü de göstermedi. Zoro'nun savaşı kazanma sebebi King'in olayını çözmekten ziyade kralın hakisiyle gelen aşırı güç artışı. King karşısında bu duruma düşen bir adam Kaido'ya düzgün hasar veremez. Kral hakili saldırılar karşısında çabuk yamulur.

Sağ kol ve yonkou denklemini sağlıklı bulmuyorum. Arada bariz bir güç farkı var, sayı çoğalınca pek bir şey değişmiyor. Özellikle Bim vs King - Marco yorumuna hiç katılmıyorum. Kid ve Law bomba yardımıyla zor yenmiş Marco ve King kim oluyor?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık