Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Spor Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Megafonu olan konuşuyor, megafonu olan konuşuyor. Neyse bu konuda sana da katılıyorum biraz.
Haklı olsa da konuşsa, şu noktada şu cümleyi kurması bile saçmalık ötesi. Verilen karar sarı kart hatası değil, doğrudan maçın skorunu etkileyen bir hata. Adam "Yayıncı kuruluş hemen buna değiniyor" demeye getiriyor. Ne yapsın? Sussun mu?
 
Nevzat Nevzat Nevzat...
Algısı yapılmış bak aslında hata yok demeye getiriyor. Adalet mezunu Erden de "Olabilir FB maçında" demeye getiriyor. Yani haksız oldukları noktada bile çıkıp şöyle tiyatro sergiliyor adamlar. Farklı bir şey anlatmaya gerek yok...

Hacı merak ediyorum seni ne memnun eder. Şimdi TFF çıksa şu şu sebepten iptal edildi dese kabul eder misin?:D
İptal edilecek bir sebep yok ki kabul edeyim.

Hani ofsayt olur dersin ki oyuncu ileride, geride, çizgi şöyle böyle. Kabul et...

Ya da faul olur adama vurur, dirsek atar, indirir falan dersin faul. Şu tertemiz golde neyi kabul edeyim? TFF mantıklı bir açıklama yapabilse zaten yapardı.

Dün bile yöneticiye sormuşlar "Araştırıyoruz" tarzında bir şey söylemiş muhabire. Kendileri bilmedikleri şeyin açıklamasını nasıl yapacaklar ve biz bunu nasıl kabul edeceğiz? Mantığı olan pozisyonu gören zaten kabul etmez.

TFF ne yaparsa mı memnun olurum. Şu hakemlerin hepsini sürüp yabancı hakemleri getirsin hemen ve adamların tartışmalı pozisyonlarda ki maç içinde konuştuğu tüm kayıtlar yayınlansın TFF sitesinde maç sonunda. Bu kadar basit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık