Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resimlerde birşey dikkatimi çekti.
Elbafa vardıkları sahnede dev bir iskelet kafası var tıpkı wanodaki gibi.
 
O değil de Akainu da çok basiretsiz çıktı, Denizcilerin bir Kahraman ünvanlı kaptanı kaçırılıyor, Akainu ne demeç veriyor, ne kurtarma operasyonu hiçbir şey yok. Bari ID'deki biriyle takas teklif et, o da yok, çok büyük eksi yazdı Aka'ya.

Şuanda BB'nin elinde Puding, Coby, Law var, Garp da köteği yeyip yakalanacak veya ölecek gibi. Jiraiya gibi bir son bekliyor olabilir Garp'ı :)

Bir de Coby'nin kaçırılması olayında bir tuhaflık çıkacak bence, BB'nin Coby'i kaçırması anlamsız, farklı bir mevzu çıkacak, belki Kuzan gibi ortaklık çıkabilir. Garp bunu görüp eli boş geri dönebilir. :)
 
Teach Garpı yenemez. Burada iş Lawda bitiyor. Law sinsi biri. Her an her şey olabilir.

Teach ile ilgili bir teori vardı bundan yıllar önce. Denizcilerle bir savaşa girip galip çıkacak ve tüm dünyada konuşulacak gibi bir şeydi

Garp 'ın itibarını bozar mı bilmem ama şaşırtıcı şekilde Teach bu işten karlı çıkacaktır.

Sakazuki gitse Teachin içinden geçerdi. Ama olayları Luffye bağlaması için Garpı seçmiş olabilir.

Rayleighe maçası yemeyen Teach Garpa da yemez. Bakalım nasıl bağlayacak.

Şu an serinin tartışmasız zirvesi Shanks. Onu da anlayacaz yakında
 
Zoroma bak be uykusunda atak hissedip , blokluyor. Sonra da '' Gemime slash atıp uykumu bölen kafir de kim'' diye tepki veriyor :utan: Luffy ve Zoro olmasa serinin tadı tuzu yok yahu :utan:


Vega reis bizimkileri alıp Elbaf'a götürmezse Usopp'un Elbaf hayali de yalan olacak. Garp reis üzerinden Karasakal güç gösterisi yapmaz umarım Oda denen pirinç bükücü. Rayleigh'te anlaşsınlar, Akainu'da kaçsın, Garp a gelince allah ne verdiyse dövüp kenara atarsa çok pis söverim. Şimdiden söveceğim cümleleri literatürden tek tek seçiyorum , çünkü Karasakal'dan şov bekliyorum. Bu aralar bi haltı beceremiyor artık burada şov yapacak gibi duruyor. Umarım yanılırım.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık