Valla toonforce u sevmedim ben de ama Lucci de sevilecek adam değil ya köpeklik seviyesini arşa çıkardı son yaptıklarıylanika, şen çocuk toon tanrı Nika diyeceksin
Valla toonforce u sevmedim ben de ama Lucci de sevilecek adam değil ya köpeklik seviyesini arşa çıkardı son yaptıklarıylanika, şen çocuk toon tanrı Nika diyeceksin
Bu gidişle harcanacak gibiDüşündükçe delleniyorum yahu. Garp'ı öldürürsen yatacak yerin yok Oda pirinçcisi. Rayleigh yaşasın, Roger tayfası ortalarda fink atsın. WB,Ace,Garp ise Luffy'nin KK olduğunu göremesin. Vallahi üzülürüm. Elin deymişken Shanks'ı da öldürt oda göremesin bari. Babalık yapmayan Dragon görsün ama çok duygusal olur
Hükümetin emirlerini hiçe sayıyor şu an.Valla toonforce u sevmedim ben de ama Lucci de sevilecek adam değil ya köpeklik seviyesini arşa çıkardı son yaptıklarıyla
Biz gidip emzirsin,kollasın demiyoruz. Yıllardır uzaksın. Senin torunun akaiunu tarafından delik deşik edilecek ama ace önüne atlayıp ölüyor peki kazanan kim kaybeden kim?Roger emanet etmiş işte adam reşit olana kadar bakmış. 100 yaşına kadar onu mu eyleyecek. Az gerçekçi yorum yapın.
Sanji fanıyız kafamız rahat. Xd