Stussy ile yonkouluk yüzünden tartışan Lucci'nin mabadı titriyorLuffy wg itiyle konuşuyor
Stussy ile yonkouluk yüzünden tartışan Lucci'nin mabadı titriyorLuffy wg itiyle konuşuyor
Ulan bu nasıl sahne safaffasgagagaha Poyraz'ı vaktinde severek izledim ama bu sezona pek bakmamıştım cevheri kaçırmışım anasını satayım sdsagadhaStussy ile yonkouluk yüzünden tartışan Lucci'nin mabadı titriyor
Tam Kore işi gibi durmuyor mu? Koy Squid Game'e gram sırıtmazUlan bu nasıl sahne safaffasgagagaha Poyraz'ı vaktinde severek izledim ama bu sezona pek bakmamıştım cevheri kaçırmışım anasını satayım sdsagadha
Bir ipin ucunu yakalasan ilk sayfalardan birine gidersin orada konu spoiler yorumlarıSpoiler yorumlarında, spoiler ile alakalı yorum arıyorumdur
Bir iki kişi var öyle ama arada kaynamışlar, samanlıkta iğne arıyoruz sankiBir ipin ucunu yakalasan ilk sayfalardan birine gidersin orada konu spoiler yorumları
Ace'i öldürmedi ama sebep oldu. Sadece sebep olduklarına bakarsak aslında ölüm listesi epey kabarık. Neredeyse luffy bile ölüyordu bunun tek bir hareketinden dolayı.Teach Ölüm Listesi:Ace Garp Shanks