Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya duygusal yaklaşmışsın olaya, neyse bakalım. Tanrı Nika karşısında isyanını devam ettirebilirse güzel olacak. :D
Beklentim Lucci'den değil Kizaru ve Seraphim'lerden. Lucci muhtemelen Sanji'nin rakibi olacak.

Bak aslında Lucci müthiş bir gelişme yaşamış ve uyanış yapmış. Normalde Ashigara Dokkoi çok etkili bir Haki, Busoshoku Haki'nin en üst seviye kullanım tipi, hem saldırı hem de savunma anlamında ama Lucci'nin saldırısını durdurmaya yetmemiş. Sentomaru bu konuda kendisini zirve olarak görüyordu. Böyle birinin zayıf olduğunu düşünemiyorum. Bu bağlamda düşününce Lucci bayağı bir gelişim yaşamış. Hani ben diyordum ya Lucci 40'lı yaşlarında amiral seviye olabilir diyordum ya o değişebilir. Birkaç YC1 seviye ile bir iki tane de amiral seviyeyle kapışsa kendisini o lige sokabilir.

Hakkını vermek gerek yeni nesil içinde en fazla potansiyel bana göre sırasıyla Luffy, Momonosuke, Sabo, Zoro, Sanji, Yamato, Law, Kid, Lucci, Kaku.

Yine de böyle potansiyel sahibi birinin Luffy ile arasında böyle uçurumlar olması Lucci'nin zayıflığından değil Luffy'nin serinin zirvesi oluşundandır.

Sanji'nin gelişimi için iyi bir basamak olacaktır.
 
Şöyle bir denklem var Ray’den kaçan adam Garp’ı görünce abdest alır şehadet getirir.Lakin tayfası tam ve eksiksiz, kılları kadayıfa dönmüş dedeye yazık olur.Garp’ı WB ile kıyaslamak çok yanlış.WB,5 amiralin olduğu yere gidebilecek kapasitede ve görkemde bir Zat’ı Şahane idi.Onu karşısında gören filo amirali ve denizci kahramanına hasss. çektirmek Roger dışında seride kimseye nasip olmaz.
 
Son düzenleme:
2 tane güçlü meyve ayrıca silahlanma ve gözlem hakisi olduğu da söylendi ama en ufak olay da çarpışmadan topuk.Şu özellikleri git foxy'e ver dünyayı yönetsin adam olmaz bu teach.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık