20th century boys oku o zamanSırf Oda yami yamiyi rezil ettiği için Yami adın da karakter bulunan black clover'a başladım saplantılı bir aşığım diyebilirim karanlığa
20th century boys oku o zamanSırf Oda yami yamiyi rezil ettiği için Yami adın da karakter bulunan black clover'a başladım saplantılı bir aşığım diyebilirim karanlığa
2 yıldır şanjinin rakibi yaptın lucciyi ha gayretBeklentim Lucci'den değil Kizaru ve Seraphim'lerden. Lucci muhtemelen Sanji'nin rakibi olacak.
Bak aslında Lucci müthiş bir gelişme yaşamış ve uyanış yapmış. Normalde Ashigara Dokkoi çok etkili bir Haki, Busoshoku Haki'nin en üst seviye kullanım tipi, hem saldırı hem de savunma anlamında ama Lucci'nin saldırısını durdurmaya yetmemiş. Sentomaru bu konuda kendisini zirve olarak görüyordu. Böyle birinin zayıf olduğunu düşünemiyorum. Bu bağlamda düşününce Lucci bayağı bir gelişim yaşamış. Hani ben diyordum ya Lucci 40'lı yaşlarında amiral seviye olabilir diyordum ya o değişebilir. Birkaç YC1 seviye ile bir iki tane de amiral seviyeyle kapışsa kendisini o lige sokabilir.
Hakkını vermek gerek yeni nesil içinde en fazla potansiyel bana göre sırasıyla Luffy, Momonosuke, Sabo, Zoro, Sanji, Yamato, Law, Kid, Lucci, Kaku.
Yine de böyle potansiyel sahibi birinin Luffy ile arasında böyle uçurumlar olması Lucci'nin zayıflığından değil Luffy'nin serinin zirvesi oluşundandır.
Sanji'nin gelişimi için iyi bir basamak olacaktır.
Yanlışın var Aramaki Kaku seviyesi…Kaku Aramaki seviyesi muhtemelen @Montana
Kuzan'ın görevi aşırı önemliyse ve henüz bitmemişse çok sevdiği Garp'ın karşısında yer alır ki Teach buna iyice güvensin. En sonunda Garp acı çekmesin diye Kuzan buzu verir. Biz de 5 yıl Garp öldü mü ölmedi mi diye konuşuruz. Böyle bir senaryoda Garp da Kuzan'ın durumunu biliyor olsun, adam gözü açık gitmesin.Teach, Nika ile karşılaşana kadar hiç bir karakter onu alt edemez.
Garp'ın sonu da o adamın ellerinden olmaz. Yani Garp bir efsane, en azından Beyazsakal'ınki gibi bir son bekliyorum onun için. Büyük adamlar, küçk olaylarda can vermemeli.
Garp, Teach'in karşısına çıkacak Teach'ın yanında da Aokiji var, direkt Garp'a yanlar.Teach, Nika ile karşılaşana kadar hiç bir karakter onu alt edemez.
Garp'ın sonu da o adamın ellerinden olmaz. Yani Garp bir efsane, en azından Beyazsakal'ınki gibi bir son bekliyorum onun için. Büyük adamlar, küçk olaylarda can vermemeli.
Çok güzel bir tavsiye editledim diye demiyorum muhteşem seridir.20th century boys oku o zaman
Ne dediğini anladıysam Fransız olayım.2 yıldır şanjinin rakibi yaptın lucciyi ha gayret
WB Garp'ı görünce hass çekmedi mi zaten MF'de?Şöyle bir denklem var Ray’den kaçan adam Garp’ı görünce abdest alır şehadet getirir.Lakin tayfası tam ve eksiksiz, kılları kadayıfa dönmüş dedeye yazık olur.Garp’ı WB ile kıyaslamak çok yanlış.WB,5 amiralin olduğu yere gidebilecek kapasitede ve görkemde bir Zat’ı Şahane idi.Onu karşısında gören filo amirali ve denizci kahramanına hasss. çektirmek Roger dışında seride kimseye nasip olmaz.