Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nın balı diyorlar da Law'ın balı denen bir gerçek var. Adam Luffy sayesinde hayatta kaldı, 3 milyar ödülü aldı. Şimdi de Garp Law'ın onurunu kurtarmaya gidiyor.

Yakın zamanlarda Dragon ile buluşursa şaşırmam. Tüm ailesine yancılık yapmak için doğmuş resmen.
 
Kötü gidişatda kaçıyorlar hemen Mihawk sposu geldiğinde de @Mihawk ı yalnız bırakmışlardı. Yillarca salladılar, Garp şov yapsa hemen kabuklarına çekiliyorlar. Hellalleşme falan bekleyen yanılir. Savaş zamani @utkuu
Kahraman sözcüğünün One Piece'te ki anlamı olan Monkey D. Garp hangi amaç doğrultusunda o adaya gidiyorsa, bilinsin ki sonucu her ne olursa olsun o savaşı KA-ZA-NA-CAK-TIR. Kurtarması gerekeni kurtarır, dövülmesi gerekeni döver. En son sonunda ölür ölmez bilmem amaaa bildiğim birşey varsa o da ölse bile görevini başarıyla yapmış şekilde yüzünü gökyüzüne kaldırıp gülerken ölecektir. Biz ise ölüsüne bakarken, ağlayarak ne büyük adamsın BABAAA diyerek veda edeceğizzz. :agla:
Duygulandım beyler bana 2-3dk müsaade.
 
Kuyruk acısı diyelim biz ona. Luffy, 2 yıl önce Grand Line'de ortalama bir korsanken şimdi Korsan İmparatoru olmuş. Lucci ise 2 yıl önce Dünya Hükümeti'nin köpeğiydi, şimdi Dünya Hükümeti'nin en azılı iti olmuş. Lucci'nin yaşadığı hezimeti Beşiktaş yaşamadı.

2 yıl önceki dayağın hatrına 3-4 tane Haki'siz vurdu her yerine yara bandı taktı. Haki'li vursa Zoro misali mumya gibi sararlardı.
Lucci gömmek kime ne kazandırır arkadaşım? Adamda karakter desen yok, o yok bu yok, tanrı da değil. Bu kadar yokluğun içinde şekil yapması bana cazip geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık