O değilde senin adam gene kazanmış Vegapunk başka birinden yardım istiyor tutsunlar diye helal olsun Lucciye adam görevini yaptı bizimkilerin kaçacağı kesinleşdi artık boşa karton Yonko demiyoruz.iyi ki garp dedenin torunu değilsin dedem falan diyorsun ama senide satar herkesi satar. Delik deşik olurken sen düşman tarafından garp deden viskisini yudumlar.
Milliyetçilik osuruk gibidir işte,herkes kendikinin iyi koktuğunu sanır.
Sengoku gelse net Garp alırdı da yalnız Helmeppo ile giderse Oda yaşatmaz reisi. Yine de sonuna kadar arkasındayız reisin. Ölse bile o görev başarı ile bitecek...Garp Helmeppo'yu yanına almakla iyi iş yapmış yoksa Docq'nun eşeğini kim tutacaktı xD
Kuyruk acısı diyelim biz ona. Luffy, 2 yıl önce Grand Line'de ortalama bir korsanken şimdi Korsan İmparatoru olmuş. Lucci ise 2 yıl önce Dünya Hükümeti'nin köpeğiydi, şimdi Dünya Hükümeti'nin en azılı iti olmuş. Lucci'nin yaşadığı hezimeti Beşiktaş yaşamadı.Yediği yumruk iradesini kıramamış, asıl olay bu.
Nika tokatladığı insanları kendi tarafına çekip ehlileştirmesiyle bilinir. Lucci'de işe yatamıyor.
Nick değil, sık profil değişirdim ya. Uzun süredir değişmiyorum. Evrene mesaj gönderiyorum sjhjsh :dd.dLucci’yi Neko’ya aldıran Invictus gibiler şöyle yapıyor şimdilerde.
Yaptığın totem nicki değişmek mi ? Cezam büyük olabilir hahaha ama sen imkansız şeyler istiyorsun beni Tiksav falan sandın herhalde benden sansasyonel şeyler çıkmaz xD
D'lerin milliyetçiliği=B.klu dereiyi ki garp dedenin torunu değilsin dedem falan diyorsun ama senide satar herkesi satar. Delik deşik olurken sen düşman tarafından garp deden viskisini yudumlar.
Milliyetçilik osuruk gibidir işte,herkes kendikinin iyi koktuğunu sanır.
Sanırım bu kişi Wang zee denilen adamVegapunkun telefonla konuştuğu kişi CP0 ile tek ilgilenebilecegini söylemiş...Baya güçlü birisi sanırım..Kim olduğunu merak ettim