Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
100 tane editör yorumu geldi şimdiye kadar öyle hepsinin altı boş çıktı. Bence o editör yorumları gelecek bölüm için değil çıkan bölüm için yapılıyor, millet gelecek bölün için diyor saniyor.
Bence de geçtiğimiz bölüm için yapılmış sanırım. Gelecek bölüm olsa bu bölümde şov yapması lazımdı. Neyse ki Garp reis var bölümde. Kizaru kepçüğü aradan sonraya kaldı.

O değil de bizim 3 kaptan en son savaşta müttefik olacağı gözümde kesinleşti. Law- Kid -Luffy , 3 ünü' de ayrı ayrı işliyor vicdansız. Beraber omuz omuza savaşacak yiğitler :utan:
 
torunuydu. bunlar ucuz bahaneler. ace ve roger denizci olsaydı ve roger acei newgate emanet etseydi bünyesinde bulunduğu korsan grubu acei idam etmek istediğinde newgate sessiz mi kalacaktı? ya da luffy denizci olsaydı kardeşim dediği adamı sırf kendisine kahraman diyorlar diye ölüme mi terk edecekti? evet garp iki ara bir derede kalmış, zor bir tercihle sınanmış ve bu sınavı verememiş. torununu kurtarmayan adam coby için harekete geçmiş. dua edelim de bir daha kimseyi kaybetmek istemiyorum diye yakınarak bu işi yapmış olsun. en azından ace olayından dili yanmış yoğurda ekmek çalıyor deriz.
Newgate korsan adam denizci tabi denizcileri savunacak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık