Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1071 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanlarla iş tutarak kahraman olan adamın öz torununa WB korsanları sahip çıktı işte bu kadar rezilsin sen Garp. Şu korkak Teach şansa bala canını alsa da kutlama yapsam
Garp Wanoya denizci olarakda gidebilir nasıl Luffy bırakmışdı Enies Lobby arcında Wano'ya gitsin denizciyim diye ama yok bu çakal Kobby'i kurtaracak.
 
Son düzenleme:
Onu sembol yapan Roger zaten korsanlardan yardım almasını biliyor , torununu felan da kurtaracak kadar kredisi olsun.
Ace'in doğumu bile Garp sayesinde. Sonrasında almış yetiştirmiş denizci olsun vatana millete hayırlı evlat olsun derdine düşmüş. Ama ne bu ne de diğeri dinlememiş. Gitmiş korsan olmuş üç gram aklıyla wb'ye meydan okumuş. Dayağını da yemiş ama wb kıyamamış bunu. Bu angut kurtulsun diye bin tane adam öldü. Wb de kendine feda etti. Luffy nin kim bilir ömrü ne kadar azaldı. Bu dana gene gidip öldürttü kendini. Ne yapsaydı garp yeter ki sen yaşa mı deseydi. Garp yahut diğer denizciler için herkesin eşit olması gerekir. Ace'in torunu olması bir anlam ifade etmemeli. Wb'nin fedakarlığı bile boşa gitti bunun yüzünden. Shanks gelmese tozu kalmayacaktı hiçbirinin. Hepsi bu donut yüzünden oldu üstelik
 
Seri bu ark aşırı hızlandı.
Bonney, Vegapunk, Kuma, Kizaru, Sentomaru, Garp, Kid, Saul, Law, Blackbeard, devrimciler, Seraphimler, Cp0 herkes eş zamanlı gidiyor.
Tek Urouge bir yere bağlanmadı.
Imu, Mads5. Kişi, Loki, Crocus la rakı içen adam, Seraphimlerin hepsi ve Xebec de gözükünce seride gizemli tipte kalmıyor.
Baya Baya bitiyor 160 bölüme falan. Belki Kong un yeteneğini falan görürüz birde dövüşürse
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık