Korsanlarla iş tutarak kahraman olan adamın öz torununa WB korsanları sahip çıktı işte bu kadar rezilsin sen Garp. Şu korkak Teach şansa bala canını alsa da kutlama yapsam
Garp'ın sevgisi, Ace'nin sevgisinden daha büyüktür. Whitebeard'ın dövmesini yapıp bizim Garp'ın ismi bile olmaması... Bunu yediremiyorum. Ace'i sevsem de; bu gerçek aklımdan da çıkmıyor...Garp keşke dedem olsa... Aşırı seviyorum ya!
Hangi bölüm veya SBS'de bu?ace denizlerde ray ile karşılaşmış, bana bişi olursa peşimden gelme demiş
İntikam almakla gözünün önündeki adamı kurtarmak aynı şey mi ? Wb öğrendiğinde Oden çoktan ölmüştü .Wb neden Oden'e gitmediyse Garp da ondan tamamen koruyamadı. Ki Oda gibi kötü bir yazar bile az çok içsel çatışmasını verdi Garp'ın....
Onuda boşver adama 2 yonko torunun peşinde diyorlar oralı bile olmuyor Garp Koby'nin peşine gittiğinden balondur.Biri elin çocuğu diğeri senin çocuğun o ne olucak şunu da savunmayın abi .
Biz buradan devam
Onu sembol yapan Roger zaten korsanlardan yardım almasını biliyor , torununu felan da kurtaracak kadar kredisi olsun.Herif denizcilerin en çok güvendiği adam. Üstelik sadece güç olarak da değil. Herif sembol olmuş. Bu adam kalkıp korsanlara yardım etse kim denizcilere güvenir o noktadan sonra? Ki bütün bunlara rağmen Luffy'nin önünü de açtı adam. Ama gene yaranamıyor