Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum yapılması gereken taraf da o zaten. Hancock meyvenin nasıl işlediğini 500 bölüm önce anlattı zaten. O anlatıma göre panel net bir şekilde sıkıntılı. Ben nasıl savunulacağını merak ediyorum fanlar tarafından:ehe:.

Lucci nika cidden umurumda değil sahne sıkıntılı meyve keza işleyiz tarzı da. Anlatılan ''keklemek'' için ise yine açıklama lazım hem de hemen. Var mı twit reddit de mevzu ?
 
Abi siz hiç mi şu salak saçma g5 olayına çemkirmiyorsunuz. Adam akıllı vs'yi geç şaklabanlık,trolleme var seride aloooo
Luffynin dövüşleri hep salak saçma oluyordu zaten, g4 çok mu normal bir formdu mesela? Karizmatik dövüşecek kişi zoro. Luffy dövüş öncesi sert baksın arada da kaidoya yıldırım vurduğu gibi epic sahne ortaya koysun yeter. Ben de şu yeni haki öğrenip kaidoya vurduğu sahnedeki gibi dövüşsün isterim ama luffy onu az yapıyor zaten. Seri başındaki arlong dövüşleri falan da eğlenceliydi sadece ciddi yüz ifadesi oluyordu.
 
Tüm bölüm bi kamyon dayak yiyen adam, üstüne bunu Nika'dan yiyen adam aynı bölüm içinde 2 bandajla bir şey olmamış gibi ayakta duruyorsa atalım çöpe bu Nika'yı. :ehe:
Atılan sopa yüceltileceğine dayak yiyen nasıl dayandı ama deniyor. Luffy her gördüğüne tek atıp geçecekse amiral-yonko görene kadar ohoooo. Siz harbi inanmışsınız serinin 5 yıl içinde biteceği söylemine.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık