Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G5 kullanıp üzerine bütün hakileri kullanıp kaido indirttikten sonra lucciyi karşısına çıkarırsan adamın böyle olur işte. Zamanlama hatası diye bundan diyoruz. Bu dövüşün uzamasının tek yolu luffy nin mal gibi hareket etmesiydi şimdi de olan bu. Cidden müthiş bir yazarlık örneği bu adamın ki
 
Kardeşim hakisiz G4 formu gördüğümüz gün o forma "hibrit" form dersin o zamana kadar asıl ben gözünü seveyim olmayan şeyleri uydurmaya çalışma. Hangi hibrit form haki istiyor?
Bak bu da mantıklı. Hiçbir hibrid form için haki basıldığı söylenmedi. Mitolojik Zoan'lar için böyle bir şey varsa da söylenmeli. Luffy'nin formları için bu söylendi sadece.

Yine de bu Luffy'nin serinin ilk tasarlanan iki karakterinden biri olduğunu değiştirmiyor. Belki formlar üzerinde çok fazla kafa patlatmamıştır ama Gear 5 formunu beyaz savaşçı fikrini çok önce düşünmüştür. Çünkü iki zıt karakter tasarlıyor birine karanlık meyvesi veriyorsa diğerini aydınlık yapmak zorunda. Burada uzun zamandır Luffy ve Karasakal'ın ittifak yapacağını tek ben iddia ediyorum. Aizen ile Ichigo ve Naruto ile Sasuke gibi burada da bir ittifak göreceğiz.
 
Şuan nika ve sıradan zoan uyanışı arasındaki farkı göstermek için böyle mallık yaptırıyor. Luffy ada yokedilirken Hody’e g4 açmadı. G3’ü bile gemi olmasa kullanmayacaktı.

Luffy’nin bu mallıkları yeni değil. Tabi pozisyona yakışmadığı için artık daha çok göze batıyor.
 
Kizaru adaya basarsa Lucci dövüşü de yarım kalır. O robotumsu antik zırva ayağa kalkar ve tüm adayı imha etmeye başlar, Kizaru da dahil olmak üzere adadaki tüm taraflar kaçar. Hiç sanmıyorum Oda'nın Kizaruyla bizimkileri karşı karşıya getireceğini. Prenses çizmesi daha makul.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık