Sanji 1 sn sonra:Kılıç lobisinin asıl korkusu Kizaru geldiğinde onu Sanjinin karşılayıp krala öyle kolay yaklaşamazsın demesi ve geriye luccinin güvercini zoroya kalıp onunla oyalanmasıdır ondan bu kadar saldırıyorlar
Yapamaz demiyorum oda her türlü rezil etmeye yol bulurSanji 1 sn sonra:
Aah ayağım! Ayağım kırıldı lan galiba. Ben çıkıyorum beyler yerime biri baksın
Hahaha beni gömmek uğruna Alpamis’e de yalakalık yaptın ya bugün bittiğin gündür O senin can düşmanın olması gerekirken Luffy’nin kendisine el pençe divan duruyorsun.:S Lobiyi senden kurtarmak lazım sana sadece şunu atıyorumUfak bir dokunuş...
Karşı karşıya gelsin amiral seviyesi olmadığını göstermez.Kizaru kadar güçlü olmadığını gösterir sadece.Kuzan ve Kizaru Saka ile aynı seviyede adamlar olabilir çünkü Kuzan 10 gün dövüştüğüne göre…Harbiden MW şuan Lucci ve Kizaru karşı karşıya gelmesin diye dua ediyordur. Böyle iddialı konuşamaz.
@II. Invictus usta bu ne?Karşı karşıya gelsin amiral seviyesi olmadığını göstermez.Kizaru kadar güçlü olmadığını gösterir sadece.Kuzan ve Kizaru Saka ile aynı seviyede adamlar olabilir çünkü Kuzan 10 gün dövüştüğüne göre…
Kizaru Lucci'yi dövebilir amiral seviyesi olmadığını göstermez.@II. Invictus usta bu ne?
Lucci'den nasıl bir çıkarı var çözemedim ben. Eli kılıçta tutmuyor.Kizaru Lucci'yi dövebilir amiral seviyesi olmadığını göstermez.
Lucci... hiçbir şey yapmadan her şey olan tek karakter.