Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1070 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu sahte olmasın da Lucci’nin yenilmesi kadar doğal birşey yok.Bu vakitten sonra şu Nika formunu sadece über güçlü haki sınırına getirecek zorlayacak.Onu da yapsa yapsa Shanks yapar artık.Kaido haki > senin meyve dedi denedi ama beceremedi çünkü Shanks kadar haki sahibi değildi.Shanks ters gelecek daha çok dövmüş gözükecek bu yüzden.Hatta Shanks>Kaido yorumlarını şimdiden görebiliyorum.Yami meyvesi dışında Roger-Shanks-Wb ayarı haki zorlar anca bu formu.Ötesi olmaz istisnai meyveler dışında.
Ben onu düşündüm, sıradışı güçlü bir şeyler gerekiyor Nika için, haki falan kotarmaz. Bu kişi olsa olsa Teach olur, ancak ölümsüzlüğü de alması gerekiyor.
Ben hepsi değilim. Law onlara benzemez. Sen ne kadar kendinden eminsen ben de kendimden eminim. Yanılmadım bugüne kadar.

Ve artık ciddi anlamda hissettiğim...
Görecez artık, benim gözümde Nika rakipsiz bir konumda ama böyle de devam edemez. Aksi halde her şey çok kolay ve heyecansız olur. Karşı tarafta birileri çok güçlü olmak zorunda, öyle amirallerle falan olacak iş değil bu. Groseki belki de Im farkını ortaya koyar, korsan tarafında ise Teach var özel olan, onun da ölümsüzlüğü alması gerekiyor olası Nika karşılaşmasında heyecan yaratabilmek için. Yoksa o da boş.
 
Nika da Nika. Ne değişik yorumlar okudum lan ben...

Bir karakteri sevmemek başka bir şey eleştirmek çok farklı bir şey saçmalamak çok farklı bir şey bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık