Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bleach (Anime)

Mangada Kyouraku ikiniz karşılaşacaksanız ben bile birinizin ölmesi gerektiğini düşünürüm gibi bir ifadesi vardı sanki ama ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa animeye mi koymadılar emin olamadım
animede de söylüyor zaten.
zaraki ile kılıçlarınız çarpıştığında, ikinizden birisinin öleceğini biliyorum diyor.
 
Son bölüm yüzünden beyinsiz diyorsan Kenpachi dövüşünde birinin ölmesi lazım unvan için dövüşüyorlar normalde ama asıl sebebi Zaraki’yi güçlendirmekti tabii ki.İstese Unohana en başında kazanırdı.2 Kenpachi dövüşürse biri hayatta kalamaz Kyoraku özellikle belirtti.Zaraki eski kaptanı düelloda öldürüp kaptan olabilmişti zaten.Unohana unvandan vazgeçmiş asıl kimliğinden de vazgeçmiş o yüzden Retsu diyorlardı.O konuyla ilgili bazı olaylar olmuş muhtemelen günahlarından dolayı böyle bir yolu seçmiş.Bunlar açıklanan şeyler değil.
Yok, sırf kas gücü olup, beynini kullanmayan olduğu için öyle dedim.
 
animede de söylüyor zaten.
zaraki ile kılıçlarınız çarpıştığında, ikinizden birisinin öleceğini biliyorum diyor.
Bana hâlâ ölümüne dövüşleri çok saçma geliyor. Geçerli sebep bulamıyorum. Madem ölüme yaklaşınca güçleniyor, gitsin Quincylerle dövüşün. Unohananin durduk yere Kenpachi olduğunu hatırlaması garip.
Bir de madem 2 Kenpachi olmuyor, neden ilk karşılaştıkları zaman ölümüne dövüsmüyorlar. Açıkçası bende Narutodaki Edo tensei kadar negatif etki bıraktı bu kısım
 
Bana hâlâ ölümüne dövüşleri çok saçma geliyor. Geçerli sebep bulamıyorum. Madem ölüme yaklaşınca güçleniyor, gitsin Quincylerle dövüşün. Unohananin durduk yere Kenpachi olduğunu hatırlaması garip.
Bir de madem 2 Kenpachi olmuyor, neden ilk karşılaştıkları zaman ölümüne dövüsmüyorlar. Açıkçası bende Narutodaki Edo tensei kadar negatif etki bıraktı bu kısım
bilemiyorum. bence gayet iyi yazılmış bu kısım.
ilk karşılaşmalarında zaraki daha güçlüydü ve istese unohana'yı öldürebilirdi. fakat zaraki ilk kez savaşabileceği kadar güçlü birisi ile karşılaşıyor ve ölümün kıyısında savaşmaktan keyif aldığını farkediyor. savaşlarının sonlarına doğru eğer unohana'yı öldürürsem, başka rakibim kalmaz, tekrar bu hissi yaşayamam diye düşünmeye başlıyor, bu yüzden daha fazla savaşabilelim diye kendi gücünü limitlemeye başlıyor. gücünü o kadar kısıyor ki savaşın sonunda unohana kazanıyor. unohana da zaraki'nin gücünü kıstığını farkettiği için kendi isteği ile kenpachi ünvanından feragat ediyor ve zaraki ile daha uzun süre savaşabilmek için iyileştirme yeteneklerini güçlendirmeye odaklanıyor. zaraki daha sonra 10. kenpachi'yi yenerek kenpachi ünvanını alıyor.

central 46 zaten zaraki'nin potansiyelinin farkında, zaraki güçlenirse kontrol edemeyiz diye düşündüklerinden dolayı, onun güçlenmemesi için, güçlü kişilerle savaşmasına yada eğitim almasına izin vermiyorlar.

unohana'da zaraki gibi ölümüne savaşma manyağı. sadece biraz daha uzun savaşabilmek için bile canını vermeye dünden razı. zaraki'ye denk bir rakip olamadığından ve zaraki'nin gücünü kısmasına neden olduğundan dolayı da kendini suçlu hissediyor. bu ikisinin arasındaki dinamiği en iyi anlatan söz, unohana'nın zaraki'ye ithafen söylediği "sen daha uzun ölümüne savaşabilmek için gücünü rakibinin seviyesine getiriyorsun, ben daha uzun ölümüne savaşabilmek için rakibimi ve kendimi iyileştiriyorum" manasına gelen sözdür. ikisininde tek amaçları daha uzun süre ölümüne savaşabilmek.

nitekim ikisi ikinci kez karşılaştıklarında unohana daha güçlü ve zaraki'nin kenpachi ünvanını almak için dövüşüyor. malum zaraki'nin mevcut hali ile kenpachi olarak bir faydası yok. ya unohana zaraki'yi yenip kenpachi ünvanını alacak yada zaraki unohana'dan daha fazla güçlenerek işe yarar bir kenpachi olarak ünvanını devam ettirebilecek. bu arada zaraki quincy'ler ile savaşırsa zaten ölür, bu yüzden güçlenmeden onlarla savaşması mantıksız. zaraki'nin potansiyeli de unohana'dan çok daha fazla.

ikinci dövüşün başında, eğer istese unohana zaraki'yi öldürebilir ve kenpachi ünvanını tekrar alabilirdi fakat ikiside savaş manyağı olduğundan ve dövüşün devam etmesini istediklerinden, unohana zaraki'yi ölümün kıyısına kadar getirip bırakıyor, sonra hem kendini hem zarakiyi iyileştiriyor. (kimine göre de zaten zaraki'yi ilk öldürüşünde kenpachi artık unohana oldu ve ondan sonra zaraki kenpachi ünvanını tekrar alabilmek için savaştı). zaraki dövüşü kaybettiği ve ölmek üzere olduğu her turda, kendisini tutmasına gerek olmadığını farkediyor ve gücünü bir miktar arttırıyor. zaraki birden unohana'dan daha güçlü hale gelmiyor çünkü savaş ne kadar uzun sürerse o kadar keyif alıyor. her tur biraz daha güçlü hale geliyor. unohana'nın bankaisi zaten süper iyileştirme gücü sağlıyor, ayrıca kido ile de iyileştirebiliyor. böylece unohana'nın gücü tamamen tükenene kadar dövüşüyorlar. unohana'nın gücü bittiğinde ve zaraki'nin istediği seviyeye geldiğini gördüğünde, artık daha fazla iyileştirme yapmayıp ölüyor. zaraki de savaşmaktan ne kadar keyif aldığını hatırlayıp, kendisini kısıtlamasına neden olan, "unohana'dan güçlü olursam, dövüşecek kimse kalmaz" korkusunu yenmiş oluyor.

unohana ölmese iyi olabilirdi tabi ama zaten misyonunu tamamladı, o yüzden ölmesinde bir sakınca görmüyorum. yani yamamoto da ölmeyebilirdi ama ölmesi bence iyi oldu. zaten seri bitecek, diğer karakterlerin güçlü rakipler ile karşılaşabilmeleri için bu eski toprakların aradan çıkması lazımdı.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık