Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rob Lucci vs. Vergo

Kim kazanır?

  • Lucci

    Kullanılan: 59 85.5%
  • Vergo

    Kullanılan: 9 13.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 1 1.4%

  • Kullanılan toplam oy
    69
Çıkmaz o seviyelerde, senin dediğin belli başlı karakterler için olabilir. Bunların çoğu da 2 yıl önce işlenmiş, görünmeyen karakterler için geçerli. Onlar için belli başlı eklemeler mevcut çünkü hikaye gereği ki onların çoğu bile o seviyede gelmiyor.

Fakat Smoker'ı hali hazırda gördük zaten 2 yıl sonrası. Ortalama bir Koramiraldi dediğim gibi, şimdi biraz daha güçlenmiştir hikaye gereği. Smoker'dan iyi yönetici olur o yüzden seri sonunda rütbe olarak o seviyeye gelebilir ama güç olarak zor görünüyor.
2 yılın ne önemi var ki punk hazarddaki lawa bak birde simdikine. Yada kide falan
 
Bu Lucci dediğin adam hakisiz G3 yedikten sonra komaya giriyordu. Şimdi bana düşünememekten, seriyi analiz edememekten bahsetme.
g3,g2 yenmek için yetmedi,ölümün kıyısına geldide luffy anca yenebildi. Croco g2 siz yenildi ama millete sorsan croco döver :D ki o zaman icat bile edememişti lütfi bunları. Lucci dövüş sanatları ustası sonda bile luffynin gücü yetmiyor ki ittire ittire anca yeniyor. Vergonun daha çok pişmesi gerek. Erken ayrıldı aramızdan demekki yetersiz.
 
2 yılın ne önemi var ki punk hazarddaki lawa bak birde simdikine. Yada kide falan
Law farklı Kid de öyle, zaten bu fark Shabondy de bile gösterildi üçlü gezmelerinden. Smoker da böyle bir şey mi var?

Smoker'ı 2 yıl sonrası bu karakterler tarzında yükselişte görsek sürekli tamam. Fakat öyle bir durum da olmadı, güçlenebilir ama Amiral falan olması imkansız bence.
 
İstediği zaman ekliyor işte Luffy. Nika formunun her anında kral haki kullanacak diye kaide yok.
Madem öyle şurada kral haki eklese ekstra ezmesi lazımdı Kaido’yu e niye yapmadı ? Bu eklemiş hali olduğundan olmasın... Yada aykırı seçenek bu formda kral haki kullanamıyor ki böyle birşey de çıkmaz asla olsa bile Luffy bu bilgiden bahseder.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık