Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Rob Lucci vs. Vergo

Kim kazanır?

  • Lucci

    Kullanılan: 59 85.5%
  • Vergo

    Kullanılan: 9 13.0%
  • Yenişemezler

    Kullanılan: 1 1.4%

  • Kullanılan toplam oy
    69
vergo rokushiki konusunda lucciden altta. Sadece ustalaşmış olanlar rokougan kullanabilir siz seriyi nasıl analiz ediyorsunuz yahu :D

acayşp bi lucci haterliği kf formunu zehirlemis,insanlar dusunemiyor.
Bu Lucci dediğin adam hakisiz G3 yedikten sonra komaya giriyordu. Şimdi bana düşünememekten, seriyi analiz edememekten bahsetme.
 
Yapabildiklerini sıralıyor? Kullanıyor diyor.
Bunları bunları ve bunu kullanıyor diyor. Bu bu yetenekleri var demiyor.

Cümlenin devamında asla böyle özgürce dövüş tarzı görmediğini söylüyor. Bağlamına bakarsak Nika formunda özgürce dövüşmesi önemli burada. Nika formundayken otomatik olarak kral haki ve diğer haki türlerini kullanmasından bahsetmiyor yani.
 
Seride mantık yok ki. Seri için önemli karakterse güçlü oluyor. Luccide belli mesela bu. Smoker baya baya Aramaki ayarı çıkabilir 1,2 arca çıksa şaşırmam
Çıkmaz o seviyelerde, senin dediğin belli başlı karakterler için olabilir. Bunların çoğu da 2 yıl önce işlenmiş, görünmeyen karakterler için geçerli. Onlar için belli başlı eklemeler mevcut çünkü hikaye gereği ki onların çoğu bile o seviyede gelmiyor.

Fakat Smoker'ı hali hazırda gördük zaten 2 yıl sonrası. Ortalama bir Koramiraldi dediğim gibi, şimdi biraz daha güçlenmiştir hikaye gereği. Smoker'dan iyi yönetici olur o yüzden seri sonunda rütbe olarak o seviyeye gelebilir ama güç olarak zor görünüyor.
 
Cümlenin devamında asla böyle özgürce dövüş tarzı görmediğini söylüyor. Bağlamına bakarsak Nika formunda özgürce dövüşmesi önemli burada. Nika formundayken otomatik olarak kral haki ve diğer haki türlerini kullanmasından bahsetmiyor yani.
@Alpamis ile bunu tartıştık zaten. Evet otomatik kullanmıyor Türkçe panel yanılttı beni sadece balyozdan çıkıyor sandım hakiyi. Bir de panel değişmiş sonradan.
 
Çeviri biraz yanıltıcı olmuş. Bu orjinal çeviri.


Sadece yapabildiklerini sıralıyor burada. Zaten Lucci'ye vurduğua atakta ne koka ne kral hakiye dair hiçbir emare yok.
Başka zaman siyah yıldırım deyip durursun üssteki panelde daha vurmadan yumruğundan saçılıyor haki kıvılcım şeklinde.Bu bölümde de vardı Luffy ve Lucci yumruğunda.Yani Kaido burada geçmişten konuşmuyor önünde gördüğü Luffy tablosunu sayıyor.Adam özgürce bir kombinasyon yapmış ömrümde böyle birşey görmedim diyor.Tıpkı Dofun hem yumuşak hem sert lastik mi olur kokayla diye şok olması gibi.Kabul edin lütfen bu luffynin gücünü düşürmez sonuçta rakiplerinin gücünü gösterir size ne...
 
Başka zaman siyah yıldırım deyip durursun üssteki panelde daha vurmadan yumruğundan saçılıyor haki kıvılcım şeklinde.Bu bölümde de vardı Luffy ve Lucci yumruğunda.Yani Kaido burada geçmişten konuşmuyor önünde gördüğü Luffy tablosunu sayıyor.Adam özgürce bir kombinasyon yapmış ömrümde böyle birşey görmedim diyor.Tıpkı Dofun hem yumuşak hem sert lastik mi olur kokayla diye şok olması gibi.
Her siyah yıldırım kral haki değil ki. Sai'de, Ulti'de de çıkıyor onlar.

Alpa'nın dediği yumruk ise yeri lastik yaparak vurduğu yumruk.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık