Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


@Alpamis bunu Nika'nın Luffy'den farklı, başka bir kişi olduğunun kanıtı sayar mısın?
Luffy kendi bilinciyle davranış sergilediği için yatar o mevzu.

Meyvelerin güçlerinin arzulardan geliyor oluşu çok saçma. Arzuları sihirli lambadan çıkan cin mi meyve gücüne çevirdi? Bence arzulardan gelmesinden kasıt meyveler üretilirken halka sorup fikirlerini uygulamaya dökmeleri olsa gerek. Robin'in meyvesini bir erkeğin hayal ettiği bariz.
 
dünya hükümetine ait bir adada luffyler. Aslında lucciler değil,kaşınan luffyler. Adamlar vega için geldiler,vega kaçıp gidiyor. Kizaru gelene kadar giderler bence.
Lucci'ye net Luffy'e bilenmiş diyebilirim. Tek güçlenen sen değilsin diye kendini göstermek istiyor. Karşında Yonko var. Hislerine yenik düşmemen lazım.
 
Meyvelerin tanıtıldığı bir bölümde Luffy'nin uyanış açması normal. Açıkçası bu saatten sonra ömürden/hakiden yiyen g2-g4'e gerek var mı tartışılır. Uyanış hız konusunda yeterli geliyorsa bence vitesler boş iş.

Lucci'nin sağlam dönüş yaptığı halde çizik atamaması, Luffy'nin doğru düzgün haki kullanmaması yeterince aşağılayıcıydı. Burada irite eden mevzu araya Sentomaru'nun girmesi. Oda, Lucci'nin karizmayı çizmemek için elinden geleni yapıyor. Bakalım Kizaru arabulucu mu olacak yoksa savaşa dahil mi olacak.

Meyvelerin çıkışı konusunda ne desem bilemedim. Hayal ürüne dese beğenilmeyecek. Geçmiştekiler teknolojiyle üretmiş dese beğenilmeyecek. Çok fazla ve saçma meyveler varken en iyi seçenek yine hayal ürünü olması denilebilir.
 
Cp0 emir alması gerektiğinin bilincinde farkında mısın? Lucci'ye de söylüyorlar. Lucci kudurukluk yapıp Luffy ile güç yarışına giriyor. Rütbe olarak Saka ile Lucci'nin eşit olmadığını anlamış olman gerekiyor bu bölümde.
@Millennium Wizard
Montana haklı. Sakazuki emir veriyor beklesinler diye. Ben CP ile Denizciler çok ayrık sanıyordum ama Sakazuki direkt emir vermiş. Demek ki üstte.
 
Lucci karşısında bir imparator olduğunun farkında ve defalarca kez uyarılmasına rağmen sonuçların farkındayım deyip, herşeyi göze alarak imparatorla savaşa tutuşuyor. Op evreninde görev bilinci en güçlü olan karakterlerin başında gelir Lucci. Nika'ya beslediği kin ve nefret görev bilincinin önüne geçti. Lucci'den daha fazlasını göreceğimizden eminim. @Alpamis bu savaş öyle bir kaç atakla bitmez. Lucci'de büyük bir motivasyon var, şu an bir Cp0 ajanı değil de Nika'dan intikam almak isteyen bir savaşçı var karşımızda. Tehlikeli bir güç!
 
Bölümü okumaya devam ettikçe daha da tuhaf bir hal almaya başlıyor... Abidik gubudik her şeyin meyvesi olan seride lastik meyvesi yokmuş...
Bulamadığım için: "Sasuke'nin Allah allah yaw fotoğrafı"
 
Sırf Luffy e rakip olsun diye Lucci ye meyve uyandırmak yonko ile birebir savastirmak saçmalığın daniskası.Bu saçmalık geliyorum dedi zaten Luffy bu kadar güçlenince mecburen karşısına çıkan herkes yonko seviyesine çıkacaktı.Keşke spoiler doğru çıksaydı Lucci Luffy nin gücünü görünce kaçmaya çalışsaydı.Şimdi belli ki dişe diş savaşacak LUffy ile...Law Teach de offpanel olacak gibi bir anda vs nin sonucunu öğreneceğiz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık