Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069: Her Şeyi Arzuya Borçluyuz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 37.3%
  • Orta

    Kullanılan: 56 18.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 6.4%
  • Leş

    Kullanılan: 119 38.3%

  • Kullanılan toplam oy
    311
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy Lucciden tek yiyip,kaidodan 3 kere tek yiyince mantık kankam.

Lucci güçlenip potansiyelli ve çalışkan bir tip olması mantık off değil mi?

Rober hatemo- senden çok var :D
Mantıklı olduğunu söyleyen oldu mu ? Luffy özelinde mantık aramıyorduk zaten. Sonuçta ana karakter. Diğer arc bosslarının da yerinde saydığını iddia eden yok ama ana karakter önceki yendiği düşmanlar ile böyle uğraşacaksa Don Krieg de uğraştırır o zaman. Seri de ne hikaye ilerliyor ne de güç açısından bir skala var. Herkes her an her şeyi yapacak güçte dönebilir. Çünkü hiç kimse yerinde saymıyor değil mi :D güzel mantık. Bu yerinde saymama olayını farklı karakterler üzerinden tartışabiliriz de Luffy ile kıyaslayarak tartışmak saçma.

Benden sana gelsin bu da;
 
Havarileri için dönmediği kesin de Nika'dan emin değilim. Havarileri kimse iplemiyor. Ben size diyeyim belo Betty gelir bu Usopp'a cesaret verip hedefini tamamlattırır. O kadar saldı adam tayfayı.
Herkes Lucci'ye saplıyor ama işin doğrusu güçlenen tek karakterin Nika olmadığını görmek gayet güzel.

Özellikle Luffy'nin alt ettiği karakterlerden bir tanesinin yeniden Luffy'e meydan okuyor olması gayet hoş. Luffy'nin yumrukları Eros'un okları gibiydi yemin ederim, dokunduğu adam Luffy'e dost oluyordu. :d Biri de çıksın rakip olmaya devam etsin, Nika'dan nefret etsin. Çok güzel gelişme, Lucci devamını getirebilirse daha da güzel olacak. :D
 
Son düzenleme:
Bölümü hiç incelemeyeceğim. Sadece bölüm için "leş" seçeneğini kim ekledi? Ekleyen arkadaş iyi yapmış. Bazen bölüm için kötü seçeneği de yetmeyebiliyor.
 
Herkes Lucci'ye saplıyor ama işin doğrusu güçlenen tek karakterin Nika olmadığını görmek gayet güzel.

Özellikle Luffy'nin alt ettiği karakterlerden bir tanesinin yeniden Luffy'e meydan okuyor olması gayet hoş. Luffy'nin yumrukları Eros'un okları gibiydi yemin ederim, dokunduğu adam Luffy'e dost oluyordu. :d Biri de çıksın rakip olmaya devam edip, Nika'dan nefret etsin. Çok güzel gelişme, Lucci devamını getirebilirse daha da güzel olacak. :D
Kanka anlamıyorlar vallahi yoruldum,billahi yoruldum. Asla ve kat'a anlamıyorlar.
Şiir gibi alt alta yazıyorlar ama şiir değil. Luffy yaparken kabulleniyorlar adamlar. Ben biraz dinleneceğim. Sahada tek kalmamak güzel :D
 
Tashigi disiplinli eğitim verilen bir yerde çünkü. Robin ise sokaklarda büyüdü. Hakiden bir haberdi. Kadın ortalama yaştan sonra yeni dünyaya gitti. Boks salonunda eğitim alan adam yumruk atmayı çok iyi bilirken sen sokaktaki 50 yaşındaki adam neden yumruk atmayı bilmiyor diyorsun.
Lucci nerdeydi yada diğer denizciler nerdeydi futbol maçınamı gittiler.
 
Yahu neyin uyanışı anasını satayım sanki g5 öncesi Luffy ile Lucci'nin denk gitmesi mantıklı olacakmış gibi şunu öne sürmek nedir. Düz formunda hibrit Kaido ile denk gidecek seviyeye gelmiş karakter hali hazırda serinin en büyük potansiyeli ve aldığı eğitimin üzerine kademe kademe dövüşerek bu seviyeye gelmiş. Wg iti kim köpek de 30'undan sonra yan sanayi Kaido olacak. Beklentiler ayrı öne sürülen sebepler ayrı olay. Yutubır teori videolarının altındaki yorumlar tadı aldım ilk defa forumda. Bari Apoo kadar Ulti kadar icraat yapsaydı da ondan sonra uçsaydınız
Ayakta kalabilmesi bile yeter ekstra birşey yapmasına gerek yok.Nika’ya karşı dört imparator ve amiraller dışında ayakta kalabilecek çok az kişi var.Hani en fazla amirallerden zayıfsa Yamato dersin fakat onun bile amirallerden zayıf olduğu tartışılır.Bakın 2 sene önce serinin çaylaklık dönemlerinde dahi Lucci shichibukai ile eş tutuluyordu.Zaman atlamasından sonra o noktadan bu nokta anormal değil.Kimler kimler ne seviyelerde döndü seride.
 
Wg iti Luffy ile denk dövüşemez = bu adam hiç gelişmemiştir
Wg iti de gelişmiştir = Luffy ile denk gidecek

Demek değil. Sanırsın küsküyü yemiş çarlar için iki tane sınır bölgesi var. Ya 2y önceki halindesin ya da yonko
 
Bölümü hiç incelemeyeceğim. Sadece bölüm için "leş" seçeneğini kim ekledi? Ekleyen arkadaş iyi yapmış. Bazen bölüm için kötü seçeneği de yetmeyebiliyor.
Ben ekledim, ekleme nedenim de Şeytan Meyveleri'nin ortaya çıkma saçmalığıydı. Ben ürettiğim kıytırık teoriler bile bu bölümde anlatılanlardan daha sağlam temellere sahipti.
 
Bunu kanıtlayan hiç bir şey yok ki burada?
Zoan uyanışlarını kontrol etmek zordur diye Lucci'nin kontrol edebilmesini övmüş sadece, Impel Downdakiler ise büyük ihtimalle kontrol edemedikleri için düz hayvan gibi davranıyordu.

Sengoku şimdi Buda formuna geçince farklı bir kişiliğe büründü mü? Dönüşümden önceki haliyle aynı mıydı?

Luffy'nin de uyanış açmış haliyle açmamış hali arasında kişilik olarak en ufak bir fark yok, bir çeşit irade savaşı olduğunu ima eden bir diyalog yok. Adam kendisi işte, Nika ne onu bile bilmiyor.
Meyvelerin kişilikleri var uyanmış halleri de kişiliklerin tamamen dışa vurulması oluyor. Nika ise bu meyvelerin en güçlüsü muhtemelen, çünkü doğrudan bir tanrının kişiliğini taşıyor.

Nika'yı uzun süreli görmedik henüz, tek bildiğimiz manyak manyak gülmesi sadece. Luffy ise bundan çok daha karmaşık bir kişiliğe sahip, sadece gülmüyor, aynı zamanda ağlıyor, öfkeleniyor vs.
Luffy de meyvenin baskınlığına maruz kalmış. Meyveyi yediğinde 7 yaşındaydı ve şu an 20 yaşında neredeyse. Çocukluğundan bu yana maruz kalmış olması, onu bu "Nika'ya benzeyen" kişiliğe itmiş olabilir.
Özellikle Nika ortaya çıktığında, karakter gülmekten, salak salak davranmaktan başka bir şey yapmıyor. Luffy iken bunun dışındaki her şeyi de yapıyor.

Yani özünde ortada iki farklı şahıs var, yediği meyve cansız bir süper güç iksiri değil.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık