Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence luffy artık uyanıştan sonra diğer vitesleri kullanmayacak uyanış zaten istediği şekle girmesine olanak sağlıyor, yani ya base haliyle yada uyanış haliyle dövüşecek, diğer vitesler iptal oldu bence
 
Hızlıca bir low quality shitpost atalım...
@Millennium Wizard @Kenny McCormick @Alpamis @Montana @Jacques @Dattebayo..!
Luffy Zoro sağlam abanırlarsa bu malı teklerler onun dışında direnebilecek kadar güçlenmesi bile fazlasıyla yeterlidir ötesi fantezi yazdım spoiler öncesi ama maalesef spoiler sonrası fake yedik. Bu malı silkeler atar gene Luffy, iki yıl önce Lucci'yi yenmiş Luffy'nin savunmasını aşamadığı adamken şimdi arada kaynayacak kadar güçsüzleşen sento düşünsün gerisini.

Spoiler sağlayan güruha tepkim ektedir. Onaylı spoilerların da bir olayı kalmamıştır bu saatten sonra
 
Haklısın ama zirvedeki adamlara tam güçlerinde işlemez.Roger Wb ve Garp Shanks gibi adamların prime dönemlerinden bahsediyorum.Onlara magma falan işlemez gibi duruyor hakilerinden dolayı.Aynı şekil kaido ve bm bile kolay kolay etkilenmezler gibi duruyor.Bm olayına girmeyelim o çok saçma bi seviye zaten.Gücü biten adam gökten gelen ay enerjisiyle midir nedir enerjiyle doldu yoksa meyvesini kullanamaması gerekiyordu.O savaşta tek enerjisi hakisi biten bm oldu ötekiler bittim bittim deyip hiç bitmedi :hhh:
Dediğin tamamen yanlış. Kaido, Luffy'nin silahlanma ve kral hakisi ile kaplı olduğunu söylemişti. Sonraki bölümlerde Kaido Flaming Drum Dragon tekniği ile Luffy'nin kolunu yakacak bi alev tekniği yaptı. Ardindan Luffy'nin bile fiziksel olarak ona temas edemediğini gördük. Yani bu dediğin tamamen yanlış, haki olsa bile bunu engelleyemiyor. Ayrıca Akainu'nun magma tabanlı teknikleri Kaido'nun Flaming Drum Dragon tekniğinden kat ve kat iyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık