Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akainu hükümet tarafındaki en zeki adam. Luffy'nin gücünün farkında, Lucci'ye onunla dövüşmemesi yönünde emir yollayıp donanmayı beklemesini söylüyor. Ama lucci emre itaatsizlik yapıp dayak yiyecek büyük ihtimalle.
 
Son paylaşılan spoiler metinlerinin sonunda öyle demiyor mu?
Lucci recovers while Luffy and Sentoumaru are talking, then uses "Soru" to charge fiercely and attacks Sentoumaru with "Shugan" (Hand Pistol). Sentoumaru is badly hurt.
Valla hangi birine inancagimi sasirdim. Yalan spoiler degil mi o. Luffy tekliyorduda. Luccinin ko olduğuna kanit yok resimlerde. Neyse bölüm çıksinda bakalım
 
Şu seride gözlem hakisini bir çözemedim. Oldukları adaya bir sürü güçlü düşman gelir kimse fark etmez. Adam dibinde başkasını yaralar hiç müdahale edemezsin. Bu gözlem ne işe yarıyor? Oda, sadece istediği zamanlarda mı kullanmak için seriye katmış.
Katakuri dönüşünde net açıklaması var. Odaklanman gerekiyor. Kata culverin saldırılarının ilkinden sıyrılıp odağını kaybediyordu. Sonra yiyiyordu yumruğu. Ama odaklaninca farkediyordu. Odada buni işine göre egip büküyor. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık