Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Sento Kizaru gelene kadar yerde baygın yatarsa Kizaru hoplayıp zıplamaz Luffy gibi.Yiğenime kim vurdu ben deli gadir uleeyn diyerek CP0’u CP piliç yapar.
 
Aramızda para toplayalım de beni Japonya'ya yollayın. Oda'yı tekte yakalyayım, hemen amiralcileri bitirecek şekilde bir senaryoyla seriyi noktalayalım daha fazla tadı kaçmadan. :D
Oda herkesi tek tek bitiriyor zaten sırayla. Amiralcileri bitirdiği gün, @sensey 'le beraber koro halinde söveceğiz.

Lucci fanları Luffy haterları: Denk savaşıyor.:D
Denk değil de bi ezmesi de lazımdı, yanlış adama çattın diye. İlk yumruktan ikisi de geri tepiyor falan.
 
Lucci karizma olmuş ben devasa şekilsiz birşey bekliyordum.Ben ezilme görmedim üstün gelememiş ama dövüşecek seviyede olduğunu göstermiş.Nika formuna zarar verebilmek çok zor kanabo bile şeklini aldı yani sen ne yapmasını bekliyordun ? Formun olaylarından birisi hiçbirşey işlememesi toon gücünden dolayı.Maske filmindeki maske gibi.
Kendi ağzınla demişsin: Nika formuna zarar verebilmek çok zor, ve bu formun olaylarından biri hiçbir şey işlememesi. Lucci de zarar vermeyi geçtim, dokunamadı bile. Nika da hala "ciddi" bir saldırı yapmadı. Bu olan şeyin adı ezilme, ve görünüşe göre Lucci Luffy ile dövüşecek seviyede de değil.
 
Luffy dalga geçe geçe tokatlamış sonra Lucci iyileşip Sentomaruya dalmış.Vay efendim Luffy neden korumamışmış.Burdan bile luffye laf atma derdinde olanlar var komedi la.
İyileştiği nerde geçiyor. Bir tane vurmuş altı üstü bir tane panel yok yamulduğuna dair. Lucci akabinde gelip Luffy dalgasını geçerken Sentomaruyu tekliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık