Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
G5'te gülüp eğlenmesi zıplamasını felan kastetmedim diyorum
En son yazdığım mesajda da ben de senin dediğini kastediyorum zaten. Bu gevşekliğin direkt kendisi G5. Sadece gülme oynama değil. Kaidou'ya vurduğu gibi vurmuyorsa da bu G5'in dövüş zevki gevşekliği, başka bir şey değil.
 
puhahahah hani lan lucci tek yiyordu? Uzağa fırlamış adam. Luffy lobisi patlamış. Bir kez karnına vurmuş gayet de yumruk yumruğa dövüşmüşler ama işin içine toon force girmiş. Luffy g5 yenilmez ama demekte fayda var.

Lucci= Amirale yakın seviyesi belli oldu. Sento dünyanın en defansifi sözde direkt amiral seviyeside olabilir Lucci.
 
Spoiler'ı sızdıran adamlar Oda'dan daha zeki. Lucci hiçbir şey yapamamış ve epey ezilmiş okey ama normalde adamın direkt olarak tek yemesi gerekirdi. Ayrıca bir zamanlar Lucci'den güçlü olan Sentomaru'yu bu kadar güçsüz olarak çizen mal Oda'ya ne diyeyim bilmiyorum.
Lucci karizma olmuş ben devasa şekilsiz birşey bekliyordum.Ben ezilme görmedim üstün gelememiş ama dövüşecek seviyede olduğunu göstermiş.Nika formuna zarar verebilmek çok zor kanabo bile şeklini aldı yani sen ne yapmasını bekliyordun ? Formun olaylarından birisi hiçbirşey işlememesi toon gücünden dolayı.Maske filmindeki maske gibi.
 
Luffy'nin Sentomaru'yu korumak gibi bir zorunluluğu mu var? Bu adam haki salıp salıp artistlik yapmıyor muydu? Korusun kendini bir zahmet. Sentomaru Time Skip öncesi Luffy'yi yerden yere vuruyordu. Lucci'den güçlüydü. Şimdi de bana sorarsanız yan gelip yatmamışsa Lucci'den güçlü olması gerekiyor, onu geçtim elinde 3 de sera var. Sanki orada tayfadan birini korumamış gibi Luffy'ye muamele yapılması çok saçma.
 
Daha Lucci karşısında Luffy'yi bu duruma sokan Oda Kizaru geldiğinde bizim karaktere neler eder? Adam çok güçlü biliyoruz ama beyefendi gelip karakterin gücünü kısıyor. La bu adam da imparator diğerleri de. Diğerlerine şov yaptırıyorsun, bizimki şov malzemesi oluyor. Bol malzemoslu pizza muhabbeti görüyor tayfa. Anlaşılan Kizaru gelince de baya itin bir tarafına girip çıkarılacak reis. Bir süre sığınaklara yakın olmakta fayda var Luffy-sama müritlerine.
 
Kalkamadıysa nasıl yendi? Kalkamadıysa nasıl torpil muhabbeti döndü forumda? Ben mi başka forumdaydım sen mi?
Burada kalkamadı ki bu yüzden bütün forum zaten Luffy'nin Lucci'ye Wano başı Kaidou'nun kendisine çektiği tek atma tarifesini çekmesini bekliyor, hani kendisi İmparator ya. Buradan sonra parmak kımıldatamadı Luffy. Lucci'de pek bir şey yok maşallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık