Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin meyvesini çık şu haliyle Kaido'yla haki çarpıştırıp gökyüzünü yardığında yaşı daha 19'du. Luffy meyvesiz de şu anda amiral ligi bir seviyede olur zaten. Meyvesi ekstra bir güç sağlıyor buna kabulüm ama sadece meyveden ibaret değil Luffy.
g5siz yenseydi oda öyle çizerdi demekki g5'e ihtiyacı var haksız mıyım? Neyse ya Nika çıktı mertlil bozuldu. Amirallerde madara olsunda hesabı kapayayım. Cılkı çıktı serinin.
 
Meyve tabanlı gücün üzerinde her zaman haki cıkacak gibi
Mesela shanks luffyi rahat alır şuan zaten Luffy de dedi daha yolum var
Luffy, Shanks'ı alır. Fakat Haki anlamında gitmesi gereken bir kademe daha var. Haki seviyelerini geliştirip Shanks'ın kullandığı gibi farklı biçimlerde de kullanmayı öğrenirse olmuştur.
 
g5siz yenseydi oda öyle çizerdi demekki g5'e ihtiyacı var haksız mıyım? Neyse ya Nika çıktı mertlil bozuldu. Amirallerde madara olsunda hesabı kapayayım. Cılkı çıktı serinin.
Bu kadar küçük yaşta bu kadar ileri seviye olması için itici bir güç lazım. Sadece Haki'yle meyvesiz Kaido'yu devirmiş olsa daha büyük saçmalık derdik. Şimdi yazar bize en azından dünyadaki en güçlü ve en saçma güç diyerek Kaido gibi bir azmanı yenmenin yolunu yapmış oldu. İlk başta sırıtıyordu sanki ama artık gayet makul karşılıyorum.
 
Meyveler hakkında bilgiyi vegapunk vermemiştir herhalde, vegapunk olsa daha bilimsel bir şeyler söylerdi diye tahmin ediyorum, lucci ekibi falan söylemiştir büyük ihtimalle.
 
Bu dördü dışında hiç görmedik. Lucci'de olmasa derdim ki tanrısal güçleri olanlar için derdim ama Lucci'de varsa biraz tartışılır.
Lucci'de çıkmasını ben de beklemiyordum. Bir de Enel logia idi mesela. Sadece mistik zoan desen olmuyor. Sadece zoan desen olmuyor. Ya Oda öylesine çiziyor. Ya da bir anlamı olmalı.
 
Nika'nın nihai bir form olarak kalmasını tercih ederdim, yine de toon force olayını kabullenmemiz gerektiğini anlayabiliyorum.

Kaido'da göremediğimiz Zoan uyanışını Lucci'de görmemiz şarşıtmamalı. Mama'da görmediğimiz uyanışı Law, Kid gibi adamlarda gördük. Dediğim gibi, Oda'nın o karkaterle ne yapmak istediğine bağlı her şey. Lucci bölüm sonunda kendine geliyor, savaşmaya devam edecekmi yoksa dikkat çekmeden amacınamı odaklanacak bunu görmemiz gerekiyor. Bölümü görmek gerekiyor ama Lucci'nin hikayesi bu bölümle beraber bitmeyecek gibi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık