Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fantastik bir eser okuyoruz. Da eskiden meyve ağacı vs vardı o ne oldu.
Ya öyle tabi de kim burnunda ki pisliğin bomba olmasını içten istemiş de öyle bir meyve çıkmış :) veyahut kim zürafa olmak ister, anlamış değilim mantık aramıyorum seride ama bu da fazla değil mi?
İyice sıvamaya başladı bildiğin Got’un son sezonuna benzedi :)
 
amiral seviyesi çıkacak dedin sen patladın
Bir karakterin amiral seviyesi etmesi için logia yemesi ve uzun boylu olması şart değil.Kaido’da olmayan uyanış var adamda.Lucci’ye 2 sene önce bile shichibukai gözüyle bakılıyordu.Had amiral etmesin Yamato etsin ne farkeder.
Fantastik bir eser okuyoruz. Da eskiden meyve ağacı vs vardı o ne oldu.
Benim anladığım toprağın attığı şeytan meyvesini okyanus kabul etmemiş. Toprak kabul etmedi olayının tam tersi.xD:ehe:
 
yamatoda da var o da uyanış olabilir
Yok o uyanış değil ya, Luffy'nin Gear 4 formunda da vardı aynı bulutumsu şeyler.

Şu ana kadar bu bulutumsu şeyleri üç kişide gördük.

Luffy: Gear 4 - Gear 5
Yamato: Hibrid form
Enel: Yıldırım Tanrısı formunda

Lucci'de uyanış sonrası bu formu çıktı. Luffy'de ve Yamato'da hibrid forma geçtikleri zaman çıkıyor. Üç Zoan bir Logia kullanıcısında var.

Shirahoshi ve kardeşlerinde de bunlardan vardı ama onlarınki elbiselerine dikili olan şeylerdi. Yakında açıklanır o da, bekleyelim.
 
Luffy meyvesiz Kaido'yla haki çarpıştırmış bir adam. Gelmiş G4 falan diyorsun. Meyve açmasının veya açmamasının böyle bir rakibe karşı önemi yok önce bunu kabullenmen lazım. Meyve konusuna gelirsek evet mantıksız olayları var ama sürekli abartmanın anlamı yok. Az çok özellikleri belli. Akainu veya Teach'le savaşırsa meyveyle bu kadar şov yapamayacağını göreceksin.
Kaido ile g5 siz ölmüştü ama şimdi o kadar da değil
 
aynı senaryoyu amirale yapmaması için bir neden söyleyebilir misin adam kendi diyor şeytan meyveleri kitabında olmayan dünyanın en saçma meyvesi diye :D daha yazmaya gerek var mı biri hırslı çalışkan diğeri bedava tanrı meyvesi. Ha dersen ki g4 ile kapıştı,lucciyi yendi vallahi sana hak veririm. Ama çok saçma bir meyve var ortada biz luffycilere anlattıkça,
kulaklarını kapıyorlar,
gözlerini kapıyorlar.
Luffy'nin meyvesini çık şu haliyle Kaido'yla haki çarpıştırıp gökyüzünü yardığında yaşı daha 19'du. Luffy meyvesiz de şu anda amiral ligi bir seviyede olur zaten. Meyvesi ekstra bir güç sağlıyor buna kabulüm ama sadece meyveden ibaret değil Luffy.
 
Şimdi, arzuların meyve şeklinde zuhur bulması ile evrene mesaj yollayıp 1000 lira istemek arasında ne fark var?

Wano'dan sonra zerre ciddiye almadığım bir seri olsa da One Piece, şeytan meyveleri insanların arzulaması sonucunda oluştu demek öyle böyle değil bayağı ucuz bir fikir. Açıklama kardeşim, şeytan meyveleri var de geç. 3 gözlü 5 bacaklı karakterler var seride. Bunların niye olduğunu açıklıyor musun? Eğer böyle açıklayacaksan bunu da açıklama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık