Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1069 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru 2 yıl önce Zoro'ya ortalama seviyede bir kılıç ustası demiş ve öldürecekti. Roger'ın sağ kolu ile vs attı. Rayleigh genç olsaydım şöyle böyle yapardım dedi. Bakalım Zoro, Ray'ın o gençliğini gösterebilecek mi? Kizaru ile dövüşür ve bir power up alırsa süper olur. Ama kizaru tekmeci ve hızlı olduğu için onu hep sanjinin indirmesi gerektiğini düşünüyorum.
 
İyide orda kingin kanadı yok queenin kolu yok doğru bi tespit yani adamlar orda tam gücünde değil. O kadar ağır yaralar öyle üç günde geçmez
Fake çeviri yaymıştılar o zaman. Resmi çeviriye göre Aramaki'ye King ve Queen saldırmış. Aramaki ise yapmayın demiş. Adamlar devam edince paketlenmişler. Bu ikili yaralı yaralı niye saldırsın Amirale?
 
Son düzenleme:
Nika formu ortaya çıkmadan önce savaştığı onlarca bölüm varken 10 dakika kapışamaz demen komik duruyor valla kusura bakma. Kafa buluyorsun herhalde. :D
Nika derken Nika formundan bahsetmiyorum, meyvenin kendisi Nika, Gomu mu diyelim şimdi :) senin attığın sahnelerdeki Luffy lastik bedene sahip, o atlayislar sıçramalar vururken kol uzatmalar lastik bedenle yapılıyor, Kaidonun darbeleri de lastik tarafından absorbe ediliyor. Nikayı yani lastigi cikartirsan onlarca bölüm dediğin kapışma bile olmaz yani :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 89)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık