Hakisi ile savaşıyor yoğun olarak attığım yerlerde. Gear bile açmamış. Meyve kullanmadan da hasar verebiliyor Kaido'ya gördüğümüz üzere.Meyvesiz Luffy ile meyveli Luffy arasındaki farkı tam olarak nasıl görüyorsun?
Hakisi ile savaşıyor yoğun olarak attığım yerlerde. Gear bile açmamış. Meyve kullanmadan da hasar verebiliyor Kaido'ya gördüğümüz üzere.Meyvesiz Luffy ile meyveli Luffy arasındaki farkı tam olarak nasıl görüyorsun?
Asıl patlama buradaymış.Kizaru getir götürcü olmuş , yakışmadı . Korkak Aramaki bile sonuç hüsran olmasına rağmen kafasına göre baskın atmaya gidiyordu
Yeni hakiyi göstermek için çizilmiş 3-5 kare... G4 ile yenemiyor. Meyvesiz ne yapabilir? Ayrıca bir vasfı var mı bilmiyorum ama vücut hala lastik...Hakisi ile savaşıyor yoğun olarak attığım yerlerde. Gear bile açmamış. Meyve kullanmadan da hasar verebiliyor Kaido'ya gördüğümüz üzere.
Ben zaten meyvesiz yenerdi demiyorum ama kafa kafaya gittiği yerler var gayet. Öyle meyvesiz çöp falan değil yani.Yeni hakiyi göstermek için çizilmiş 3-5 kare... G4 ile yenemiyor. Meyvesiz ne yapabilir? Ayrıca bir vasfı var mı bilmiyorum ama vücut hala lastik...
meyvesi olmasa roger gibi yapardı OdaYeni hakiyi göstermek için çizilmiş 3-5 kare... G4 ile yenemiyor. Meyvesiz ne yapabilir? Ayrıca bir vasfı var mı bilmiyorum ama vücut hala lastik...
Ağa babaları dediğin kişi serumlarla, ilaçlarla ve dopingle ayakta duran hasta, yaşlı ve bir ayağı çukurda sürekli kan kusan beyaz bıyıklı dede mi?ne demek Kizaru dayak yiyecek? hatirlamiyor musun amirallerim bunlarin aga babalarini da elek gibi delmisti Sengoku salsaydi havuc kafaya da belediye cukuru acacaklardi ah ah
Meyveli haline göre kıyaslarsak bence gayet çöp.Ben zaten meyvesiz yenerdi demiyorum ama kafa kafaya gittiği yerler var gayet. Öyle meyvesiz çöp falan değil yani.
Şu andan bahsediyorum. Meyvesiz-meyveli Luffy kıyası...meyvesi olmasa roger gibi yapardı Oda
Havuç kafalı kim ya?ne demek Kizaru dayak yiyecek? hatirlamiyor musun amirallerim bunlarin aga babalarini da elek gibi delmisti Sengoku salsaydi havuc kafaya da belediye cukuru acacaklardi ah ah