Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçük itin bizimkiler tam güç abanmadıklarında (abanırlarsa Luffy, Zoro net tekler lamı cimi yok) direnebilecek kadar güçlenmiş olması dahi yeterlidir. Fazlası fantezi. Her çapulcu sanki bizimkilerle eş değer potansiyele sahipmiş gibi zaman atlaması esnasında absürt şekilde seviye atlamamalı. Şu konuşulacak mevzu bile değil de işte konuşturana söveceksin asıl. Sıçmamış olsa insanlar sıçmasını beklemez.
 
Lucci ile ilgili ne biliyorsun diyorum sabahtìr,varsayım yapma diyorum,kesin olamaz diyorsun neye gòre kesin tabirini kullanìyorsun ?
2y önce Luffy'e yenilmesini neden hala yazıyorsun zaman sende ilerlemiyor galiba ?
Zaman sende fazla ilerlemiş herhalde.

Mantığını kullanabilen herkes bu seride yan karakterlerin Luffy kadar gelişim göstermesinin imkansız olduğunu bilir. Luffy'nin zaman atlaması sonrası geldiği seviyeye de mi şahitlik etmeden? Gear 4 gibi canavar bir forma girdiği halde Doflamingo'yu alamıyordu. Lucci'nin Gear 4 kadar etkili bir saldırısı var mı?

Lucci ile ilgili ne biliyorsun diyorsun iki yıl önce Haki bile kullanamayan birine yenildiğini biliyorum. Kendisinin içinde bulunduğu birlikteki diğer adamların ortaya koymuş olduğu seviyeyi biliyorum. Daha kendisi CP9 üyesiyken bu tokatlanan CP0 ajanları bu birliktelerdi. Lucci daha yeni geçti CP0 ajanlığına.

Madem söylediklerim seni tatmin etmedi o zaman tokatlanacağı zamanı ve kim tarafından yenildiğini görelim ondan sonra görüşelim.
 
Lucciyi öyle kolay kolay harcatmaz.Öyle olsa tekrardan önlerine çıkartmazdı.Odanın kıyamadığı evlatlarından birisi sonuçta.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık