Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk, Nikola Tesla çıktı. Hakkını yiyecekler.

Lucciler'in, Zoro'yu es geçmeleri şaşırtmadı. Panel sayısı Usopp'tan bile düşük olan önemsiz bir karakterdi sonuçta. Değişen bir şey yok.

Bir gram heyecan, merak bırakmadı. Seriye başladığımdan beri ilk defa, One Piece bana hiçbir şey hissettirmemeye başladı.
Mübarek bir bekle hele tam spoiler gelsin.

Bu seride Luffy'den sonra en iyi işlenen karakter Sanji'dir.
 
Bence Lucci aynı hatayı yapmayacak kadar akıllı altından başka bişe çıkacak direkt dövüşmezler
 
Mantıklı argümanım yok mu? Söylediklerimin aksini doğrulayacak ne açıklama yaptın ki bana mantıklı argümanın yok diyorsun!? CP0'nun maskelileri başka seviye dediler İzou o kadar ağır hasarlı ikiye bir Guernica ve Maha'yı mahvetti. Lucci bu ikisinden ne kadar daha ileri seviye olabilir. Who için Lucci'yle aşık atacak kişi dediler Jinbe karşısında gördük seviyesini.

İki yıl önce hakisiz Luffy'den tokat yemiş birini kalkıp da YC1 mi yapayım amiral mi yapayım? Senin mantıklı bir açıklaman yoktur asıl. Ben iki yıl içinde Luffy ile Lucci'nin gelişimlerini değerlendiriyorum. Luffy, Rayleigh gibi bir efsaneden eğitim almasına rağmen bunca büyük rakiple dövüşmesine rağmen Wano'ya YC1 gelebildi. Lucci'nin Haki'li hali Luffy'yi alamamış gelişim gösterse gösterse ne kadar gelişim gösterebilir.

Hadi buyur mantıklı bir açıklama yap öyleyse.
Lucci ile ilgili ne biliyorsun diyorum sabahtìr,varsayım yapma diyorum,kesin olamaz diyorsun neye gòre kesin tabirini kullanìyorsun ?
2y önce Luffy'e yenilmesini neden hala yazıyorsun zaman sende ilerlemiyor galiba ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık