Seride iki farklı meyve kullanabilen tek kişi Karasakal, daha ne versin?Oda'ya bak sen herkese bonkör davranıyor veriyor karizmayı mevzu Karasakal olunca cimriliği tutuyor eziyor karakteri.
Seride iki farklı meyve kullanabilen tek kişi Karasakal, daha ne versin?Oda'ya bak sen herkese bonkör davranıyor veriyor karizmayı mevzu Karasakal olunca cimriliği tutuyor eziyor karakteri.
Abartmaya gerek olmadığını düşünerek "Sanji'nin bir iki tık altıdır" demeye devam ediyorum.Lucci araya Luffy kadar güçlü girdi. Bu adamdaki hırs seride çok az karakterde var. Sağkol üstü dönmesi kesin gibi. Bu seviyeler de G4 Luffy ile vs atabilir. Luffy direkt Nika moduna geçmeyecek.
Efsane filmdir. Bir ara yine açıp izlicem sanırım.2 yıl sonra dayak yediğin adamın tayfasının karşısına çıkmışsındır elinle chopper göstererek "öne çık en güçlüleri sen olmalısın!" Hahahahahahahahaha
Herkes senden güçlüdür puhahahahaha
Mübarek bir bekle hele tam spoiler gelsin.Vegapunk, Nikola Tesla çıktı. Hakkını yiyecekler.
Lucciler'in, Zoro'yu es geçmeleri şaşırtmadı. Panel sayısı Usopp'tan bile düşük olan önemsiz bir karakterdi sonuçta. Değişen bir şey yok.
Bir gram heyecan, merak bırakmadı. Seriye başladığımdan beri ilk defa, One Piece bana hiçbir şey hissettirmemeye başladı.
Lucci ile ilgili ne biliyorsun diyorum sabahtìr,varsayım yapma diyorum,kesin olamaz diyorsun neye gòre kesin tabirini kullanìyorsun ?Mantıklı argümanım yok mu? Söylediklerimin aksini doğrulayacak ne açıklama yaptın ki bana mantıklı argümanın yok diyorsun!? CP0'nun maskelileri başka seviye dediler İzou o kadar ağır hasarlı ikiye bir Guernica ve Maha'yı mahvetti. Lucci bu ikisinden ne kadar daha ileri seviye olabilir. Who için Lucci'yle aşık atacak kişi dediler Jinbe karşısında gördük seviyesini.
İki yıl önce hakisiz Luffy'den tokat yemiş birini kalkıp da YC1 mi yapayım amiral mi yapayım? Senin mantıklı bir açıklaman yoktur asıl. Ben iki yıl içinde Luffy ile Lucci'nin gelişimlerini değerlendiriyorum. Luffy, Rayleigh gibi bir efsaneden eğitim almasına rağmen bunca büyük rakiple dövüşmesine rağmen Wano'ya YC1 gelebildi. Lucci'nin Haki'li hali Luffy'yi alamamış gelişim gösterse gösterse ne kadar gelişim gösterebilir.
Hadi buyur mantıklı bir açıklama yap öyleyse.