Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadar zaman atlaması, olaylar vs derken hala boş beleş gezen bir adam Luffy kadar gelişip kafa kafaya vs atarsa o Oda'nın ailesiyle işim olur ban yeme pahasına.
boş gelen gezdiğini nerden biliyorsun yahu alnında mı yazıyor boş gezdiği. Şu serideki en büyük saçmalıklar luffy'nin meyvesinde ve odanın tükürdüğü yaladıklarındadır şunu luffycilere bi anlatamadık kulakları kapalı
 
Senin dediģine göre olmuyor,sana göre mantıksız belki bize gere değil.Gereksiz Lucci haterlığı yapıyorsun,sabahtır.Mantıklı argümanın da yok.2y önce Luffy'e yenilmiş diyorsun,ne alaka ?
Mantıklı argümanım yok mu? Söylediklerimin aksini doğrulayacak ne açıklama yaptın ki bana mantıklı argümanın yok diyorsun!? CP0'nun maskelileri başka seviye dediler İzou o kadar ağır hasarlı ikiye bir Guernica ve Maha'yı mahvetti. Lucci bu ikisinden ne kadar daha ileri seviye olabilir. Who için Lucci'yle aşık atacak kişi dediler Jinbe karşısında gördük seviyesini.

İki yıl önce hakisiz Luffy'den tokat yemiş birini kalkıp da YC1 mi yapayım amiral mi yapayım? Senin mantıklı bir açıklaman yoktur asıl. Ben iki yıl içinde Luffy ile Lucci'nin gelişimlerini değerlendiriyorum. Luffy, Rayleigh gibi bir efsaneden eğitim almasına rağmen bunca büyük rakiple dövüşmesine rağmen Wano'ya YC1 gelebildi. Lucci'nin Haki'li hali Luffy'yi alamamış gelişim gösterse gösterse ne kadar gelişim gösterebilir.

Hadi buyur mantıklı bir açıklama yap öyleyse.
 
Seride hala güç dengeleri konușuluyor ama bizim luffy her arc olduğu gibi șamar oğlanı moduna girmeden ciddi bir dövüș yapmaz. Tek bunu bellamy'e yapmadı sanırım. Ama artık Tanrı seviyesine gelmiș bir karakterin șebekliğinide çekemeyiz artık. Biraz ciddi olsun artık da seri biraz vites arttırsın. Öhh olmaya bașladık artık yeter.
 
Son düzenleme:
O belli olmaz işte. Guernica ve Maha'dan güçlüdür ama aralarında öyle aman aman bir fark beklemiyorum.

Who's Who için Lucci'yle aşık atabilecek birisi olarak bahsedildi. Lucci'nin Zoan'ından çok daha sağlam Antik Zoan'ı vardı. Meyve konusunda Who's Who öndedir Haki ve Rokushiki tekniklerinde Lucci öndedir. En fazla taş çatlasın ederi YC2 etmesi lazım.
20 sene önce denk olabilirlerdi dendi ama Luccinin onu çoktan geçtiği belli.
Lucci Luffy dövüşünde kuyruğu sayesinde son rukouganını atabilirken
who kuyrugunu kaptırdığı için tokatlandı bu 2 durum bile aradaki farkın yüksek olduğunu gösterir benim için.
 
Geçmişinde Whitebeard ile savaştı ama aynı zamanda vitessiz Luffy'e de yenildi.Ayrıca son iki yıl içerisinde ne gibi başarılara imza attı?Sonuçta bu ödülü almak için yapman gereken az çok belli.Ya sağ kollardan birini alacaksın veya amirallerle onları zorlayacak şekilde savaşacaksin.E sağ kol almadıgına ve amiralleri de zorlanmasına imkan yokken bu adam nasıl bu ödülü alabilir.Düsüncem bu şekilde.
Evet ana karakter için feda edildi onu baz alalım, ki onun açıklamasını da ilk yorumumda yaptım duran ve ilerlemeye devam eden diye bir durum var bu adam marinafordda da gerekli showu yaptı dahasını da yapacak Luffy kendini 2 senede Yonkou yapacak kadar geliştirirken hali hazırda Yonkou ile dövüşmüş birisi kendini hiç geliştirmesin aynen aynen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık