Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 403 88.6%
  • Sevmem

    Kullanılan: 52 11.4%

  • Kullanılan toplam oy
    455
Abi şu kısım hatalımı bilmiyorum. Beyazsakal ace'i yollamamıştır. Ace artis tavrı ile kendi gitmiştir ama wb shanksa geri çağıramam atarı yapar. Savaş alanında ise tüm dünyanın gözü önünde suçu kendi üzerine alır seni ben yolladım der. Normalde ace kendi gider hatta wb orda uyarır içimde garip bir his var gibi birşeyler belirtiyordu. Çeşitli kaynaklardan baktım bu kısımı düzeltirsen iyi olur abi eğer ben hatalı biliyorsam doğrusunu anlatırsan sevinirim.
Wiki'den o kısmı değiştirmişler. Ben oraya göre yazıyorum çünkü.
 
Bütün mesajları okuyacak kadar mecalim yok, soruyorum. Çeviride 72 yaşında olduğu yazıyor ancak altta 200-300 yaşında olduğu yorumları dönmüş, eskiden tabi. Şimdi, WB'nin gerçek yaşı kaç? 72 mi, 200-300 arası mı?
 
Mantıksız gelen tarafı 200 yılın çok uzun olması değildi. Roger döneminde, Roger ile başa baş olan bir korsanın Roger'dan çok çok daha yaşlı olması mantıksız gelmişti. Zira 200 küsür yaşında olsaydı o dönemde, Roger ile dövüşen değil ona nasihat veren bir ağabeyi olurdu; şimdiki gibi. Ona da "Çocuk" derdi, dövüşmeye tenezzül etmezdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık