Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Film] One Piece Film: RED

Film hakkında beklentileriniz


  • Kullanılan toplam oy
    365
Maalesef baya kötü bir filmdi. Filmin yönetmeni kimse acil bir daha film yönetmemesi için gereken neyse yapılmalı. Hikayenin vasatlığı falan değil mevzu. Onla bir şekilde idare edilirdi. Müziklerin iyiliği ve kötülüğü de değil, şarkıların filme yedirilmesi çok kötüydü. Özellikle savaş sahneleri sırasında söylenen şarkılar sayesinde tüm dövüşler güme gitmiş. Saniyelik değişen sahnelerden dövüşte neler olduğunu anladın anladın yoksa tek göreceğin şey dans eden Uta.

Bu şarkılar dövüşlere güzel yedirilse daha iyi olabilirdi. Yine de dövüş sahnelerindeki canhıraş tutumdan kurtulmak gerekiyor. Bir saniyede 2-3 kare gösterip, izleyicinin sadece efektlerden ne olduğunu anlamasını beklemek çok saçma ve yorucu. Eski stil yavaş akan ve aksiyonu doğrudan yansıtabilen kareografilerin yanından inanılmaz çiğ kalıyor bu teknik. Bilmiyorum filmde dövüşlerden bir şey anlayan var mı ama valla ben neler döndüğünü hiç anlamadım.

Shanks sahnelerinin böyle bir filmde harcanması büyük talihsizlik. Çok zor değil ya iyi bir yönetmen ayarlamak.
 
Film tamamiyle çöp Shanks'ı böyle çöp bir film yaparak harcamışlar sen o kadar bekle uyduruk bir müzikalde Shank'ı kullan ne düşman var ne film konser resmen en kötü one piece filmidir net.
 
size dedim çöp diye paranızı vermeyın :D adam hint filmi yapmış hala kırıntı bırakıyor size. Film,anime,manga dövüş çizemiyor adam zaten. Neyse bidahakine para kaptırmaynı odaya dolaylı yoldan :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık