Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çocukluk döneminde iken önemsemiyor evet meyveyi yedikten sonra değeri artıyor ama hâlâ onu ciddiye almış değil defalarca kez yamato'yu sağ bırakıyor zaten son savaşta yine yamato'ya karsı küçümseyici bir tavır takınıyor, bu sefer oyun degil diyerek de eskiden küçümsedigini vurguluyor yine durum değismedi tabii yamato'ya başta işkence yapmasının nedeni Yamato'nun Odeni idol olarak kabul etmesi
İşkence yapmıyor ki, dövüyor sadece. Dizini döveceğine, kızını dövmüş reis.
 
luffye laf ediceğinize law ve kid denen miçolara laf edin adamlar 2 kişi anca yıkabildi bm yi hem de ödülü kaioda'dan daha düşük. Luffy babalar gibi kaidonun en güçlü formunu yedi bitirdi he serinin başından beri hep böyle luffyi önce dayak yer sonra et yer sonra da rakibi yer ona yapacak bi şey yok.




hee aynen öyle adamın dibi. naruto gibi gidip başkasını seven kıza yan gözle bakmaz. hiçbir dostunu yalnız bırakmaz. salaklığı en dibinde yaşar ama savaşa geldi mi kafası basar. delikanlıdır ölüm tahtasındayken bile gülücük atar. daha olsun serinin ana karakteri bu adam yav azıcık torpili olsun bırakında sizin kızmanız gereken kişi luffy değil onu bu konuma düşüren godoman olmalı.
Luffy’nin meyveyi ver Kid’e Law’a onlar da tek yıksın.
 
Hocam yaş nâlaka ya? Luffy bu yaşta kk olacak, rogeri aşacak, her şeyi geç şu yaşında Yonko oldu. Zaten Oda, gençlerin ve yeni neslin gücünü göstermek istiyor. Sonuçta gençler için çizilen bir manga. Big Mom mantığı yapmaya gerek yok. Luffy'nin karşısına 1000 yaşındaki Im çıksa, onu da tokatlar geçer.

O küçümsediğin adamların karşısına herhangi bir çarı koy, duman olurlar. Kaidou'nun karşılaştığı kişiler güçsüz değildi, aksine Kaidou aşırı güçlüydü. Kaidou'nun hiç hasar almaması düşüncesi ise mantıksız. O zaman Kaidou'nun karşısına çıkan adamların sayısını milyonla çarpalım, sonsuza kadar yenilmeyecek mi bu adam? Elbet hasar alıyor, yoruluyor. Sonlara doğru iki saldırıda bir dinleniyordu, yatıp kalkıyordu. Bu mücadeleyi tek başına Luffy kazandı demek, ağır fanlıktır. Bunu Alpamis bile demez, o kadar. Mangaka bütün ark boyunca, son saniyelere kadar, Kaidou'nun karşısına onlarca kişi çıkardı. Bunları boşu boşuna çıkarttığını sanıyorsan, yanılıyorsun. Wb gibi koca bir çınar için bile ölüm sebebi olarak top-tüfek-kılıç darbeleri gibi istatistiklere yer verilmiş. Böyle bilgiler varken, Kaidou hiç bir şeyden hasar almadı, sadece Luffy hasar verdi demek, büyük hatadır. Kinemonun, Law'ın, Kid'in, Yamato'nun saldırıları, top tüfek saldırıları kadar hasar bırakamıyor mu? Bence bu soru yeterli.

Şuanki Luffy vs. Hiç kimseyle dövüşmemiş, kondisyonu full Kaido olsa, Kaidou tekrar yenebilir. Hatta herhangi bir Yonko vs. Luffy olsun, yine o Yonko'dan biri tarafından mağlup olabilir. Luffy şuan yenilmez falan değil, Kaidou'yu da bir milyon handikap sayesinde yeniyor. Sonda bile magmaya düşürüyor, büyük bir patlama oluyor, nika bile yeterli olmuyor Kaido için. Luffy şuan baya güçlüdür ama Yonko seviyesidir. Öyle her karşılaştığı Yonko'yu %100 yenebilir diyemezsin. Bu şeye benziyor, Shanks şuan Kaido ve diğer herhangi bir Yonko'yu, ne kadar karşılaşırlarsa karşılaşsınlar, yener demeye benziyor, umarım anlaşılır olmuştur.
Yaş ne alaka mı? Serideki karakterlerin ekseriyeti 30 yaş üstüyken bir seviyeye gelmişler yani yılların verdiği tecrübe, birikim, eğitim ve girdikleri savaşlar sayesinde güçlenmişler, denizlerde çetin mücadeleler vermişler gerek korsanlara gerek denizcilere karşı. Bu seride yaş kıstas değil mi sence? Big Mom ve Kaido'nun ittifakını Rocks Korsanlarının tehdidinden fazla görüyorlar denizciler. Kaido'nun 39 yaşındaki Oden karşısındaki seviyesiyle şu andaki seviyesi sence aynı mı? Yaş kıstası bu serinin olmazsa olmazı.

Kin'emon 20 yıl geleceğe gönderildi öncesinde Ashura Doji'den sonra kendisi gelirdi. 20 yıl sonraya geldi Neko ve İnu birbirleriyle küs oldukları halde bir kavgaya girişmedikleri halde Kin'emon'dan çok daha güçlülerdi. Bu seride yaş kıstasına göre güçlenme diye bir mevzu var kabul etsende etmesende.

Luffy'nin herkesi aşacağından zaten şüphemiz yoktur. Hatta çoğunu aştı bile. Bu yaşta Yonkou olabilecek başka kimse olmayacak. İm konusuna gelirsek eğer düşman beklediğimizden güçlü bir şey çıkarsa diğer serilerde olduğu gibi Yin/Yang mevzusu ay ve güneş diye de düşünebilirsin ya da aydınlık ve karanlık. İmu'ya karşı Luffy ve Karasakal'ın ittifakını da görebiliriz. Naruto ve Sasuke'nin Kaguya'ya ya karşı. Ichigo ve Aizen'in, Ywah Bach'a karşı olduğu gibi Luffy ve Teach'de, İmu'ya karşı yan yana mücadele edebilirler.

Akazaya Dokuzlusu, Kid, Killer, Zoro, Law, Yamato. Ben bu çarların hiçbirini küçümsemiyorum. Akazaya'ların dört üyesi Jack seviye üstü karakterlerdir. Geri kalan üyeleri de Tobiroppo üstüdür. Çatıdaki seviyeleri; Kid-Law YC1, Zoro YC2, Killer YC4 seviyeydi. Yamato amiral ligindeydi.

Kaido derisinden dolayı hasar almayan bir çar. O kadar adamın saldırısına güldü geçti. Bedeni WB gibi hasar alıyor olsa zaten Akazaya'ların saldırısı yeterdi.

Kaido ve Big Mom'u diğer korsanlardan ayıran en temel özellik fiziksel olarak çok güçlü olmaları ve derilerinin aşılamaz olmasıdır. Big Mom daha küçücük bir çocukken Elbaf'lı devin kılıcını yumruğuyla kırdı. Hiçbir şey olmasa bile fiziksel güçleriyle bile aşılması zor bedene sahipler.

Dövüşü Luffy'nin tek başına aldığını iddia etmedim sadece diğerlerinin çok fazla etkisi olmadı sadece Haki'sini tüketme noktasında bir fayda sağladılar. Bir yüzdeye vuracak olsam %60 Luffy, %20 Yamato, %10 Law - Kid - Zoro - Killer, %10 Akazaya Dokuzlusu şeklindedir. Yani bu adamların yorduğu ancak bu kadardı. Kaido, Akazaya Dokuzlusu'na hibrid bile açmadı. Bizim beşliye de dövüşün yarısında açtı. Yamato'ya hibridle daldı ki bu da Yamato'nun gücünü göstermesi açısından bir kıstastır. Bu adamların saldırıları işe yaradı tabi ki ama derisi o kadar sağlam ki yüzeyden öteye neredeyse geçmemiş olacak ki Luffy'yi kaç defa bayılttı sonrasında.

Şu andaki Luffy ile tekrar vs atsa yine Luffy alır. Çünkü Gear 5 artık Luffy'ye her anlamda özgürlük sağladı. Artık haki tüketmek yoktur 10 dakika dinlenmek yoktur. Bu güç saçma olduğu kadar etkili de bir güç. Kaido'nun saldırıları çok fazla hasar atmıyordu. Şu haliyle Luffy bütün Yonkou'ların üzerinde bir güç elde etti. Tek eksiği o canavarlar kadar Haki miktarı. Yani şu anda halen Shanks, Big Mom, Kaido gibi bir haki miktarı olduğunu sanmıyorum. Kaido o kadar adamla aynı anda dövüşüyordu ama daha ayakta duracak güce sahipti. Luffy'nin seri sonuna kalmadan bu Haki miktarına ulaşacağını düşünüyorum.

Luffy şu anda kimseye kaybetmez geç sen onu. Kaido magmaya düştüğü için değil o yumruğun vermiş olduğu hasardan dolayı yenildi. Öyle ki yumruk o kadar sertti ki adamın boynuzu kırıldı ve yerin kaç kilometre altına girdi o yere girerken yaşamış olduğu yumruğun basıncından ölmediyse helal olsun diyeceğim Kaido'ya.

Luffy'nin antisi olabilecek tek kişi Teach, zorlanırsa bir tek onda zorlanır. Bir de İmu'nun gücü nedir ne değildir bilmiyoruz bir de o Luffy için bilinmezlik. Geri kalanını çerez niyetine çitleyebilir Luffy.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık