Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yardım edenlere git demeli bu benim dövüşüm karışmayın demeliydi Zoro gibi Luffy nasıl kılıç ustalarına karışmıyorsa zaten Zoro karıştırmıyor Luffy'de karıştırmamalıydı ama yok siz önden gidin biz geliyoz yok haki dolduracam yok sopa yiyip yiyip gelcem Zoro olsa harakiri ederdi yenilip yenilip utanmadan karşısına çıkmazdı kaypağın teki zaten söz verip tutmayan uşaklığı meşru kılan bir veleti dinleyen onun bunun üzerinden prim yapan bir ezik sonrada birde kazanmış gibi parti yapıyor zaman atlamasından önceki Luffy öldü yerine karektersiz biri geldi.
luffye laf ediceğinize law ve kid denen miçolara laf edin adamlar 2 kişi anca yıkabildi bm yi hem de ödülü kaioda'dan daha düşük. Luffy babalar gibi kaidonun en güçlü formunu yedi bitirdi he serinin başından beri hep böyle luffyi önce dayak yer sonra et yer sonra da rakibi yer ona yapacak bi şey yok.


Luffy, adam ve dip kelimeleri nasıl bir araya gelmiş hayret. Luffy, derinlik ifade eden hatta ima eden bir kelimeyle aynı cümle içinde kullanılmamalı. En son ban sebebi değil miydi yav bu ?
hee aynen öyle adamın dibi. naruto gibi gidip başkasını seven kıza yan gözle bakmaz. hiçbir dostunu yalnız bırakmaz. salaklığı en dibinde yaşar ama savaşa geldi mi kafası basar. delikanlıdır ölüm tahtasındayken bile gülücük atar. daha olsun serinin ana karakteri bu adam yav azıcık torpili olsun bırakında sizin kızmanız gereken kişi luffy değil onu bu konuma düşüren godoman olmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık