Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1068 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu şeye benzemiş. Son vuruşu kim yaparsa o yendi gözüyle bakanlar olur ya. Heh ondan. :dd.d

Kafasının yarısı gitmiş birinin saliselik yaşam hakkı bile olmaz normalde. WB hayvanlığını gösteriyor. Ölmesindeki yüksek oran Akainu'ya ait bence de.

Akainu'nun gücü yadsınamaz. İnkar edilmemeli. Ya iz bırakıyor ya öldürüyor. Ama ben de anlayamıyorum gerçekten küçük görenleri. Hani sevmezsin, sevme. Ama gücünü kabul et. Mesela ben de Garp'ı sevemiyorum ama gücünü kabul ediyorum adamın.
Kim gücünü küçümsüyor? Yine çarpıtmalar. Kimse akainunun gücünü inkar etmiyor. Herkese ağır hasar verebilir veya öldürebilir. Yaşlı, hasta, bir ton yara almış, kalbi tekleyen, haki kullanamayan Wb'yi ağır yaralamak da marifet değil. Adam hem içini yaktı, hem de kafasının yarısını. Ağır yaralandığı doğru ama yukarıdaki etkenler olmasa, Wb'ye yaptıklarının çeyreğini yapamazdı. O nedenlere rağmen adam neredeyse Akainu'yu öldürecekti.
 
WB eğer orada öldüyse %30 hastalığı sebep olmuştur geri kalan %69 Akainu, %1'de BB sayesindedir.
@Mihawk Yüzde 69'luk bir oran verilecekse bu Squardo'nun hakkıdır. Babalık yaşlılık ve hastalık üzerine Squardoun kılıc yarası olmasa kalbi teklemez, teklemediği için de Akainu o ilk hasarını da veremezdi. Başının yarısı kısmı ile ilgili olarak ise Babalık o aşamada zaten ölmeye karar vermiş başımı alsan ne olur almasan ne olur modundaydı. Çok da şey yapmayın yani...

Ayrıca bu modların çok bilmiş tavırlarından çektiğimiz nedir ya biri bunlara dur demeyecek mi :oleyo2:
 
Wb'yi kimin öldürdüğü konusu yoruma açık değil ki neyin tribine giriyoruz bu konu üzerinden. Adama en ağır hasarı Akainu verdi ama onu öldüren Bb ve at hırsızlarıydı. Onca yaranın üstüne adama grup daldılar ne haki var ne savunma direkt aldı bütün saldırıları gene yıkılmadı tirad atarak ayakta öldü anasını satayım.
Çok ihtişamlı bir ölüştü yalnız. Ayrıca BB'nin savunmasız adama kurşun ve kılıç darbesi atıp zevkten kudurması beni çok yaralamıştı.
 
Bu kadar tartıştık vesaire, kimleri kimleri öldürdü denilen Akainu sadece Ace'i öldürebilmiş, onu da nasıl öldürdüğü malum...
 
Kinemon'un ölmediği yerde Ace'in ölebilmiş olması büyük başarıdır. Dahası geri gelecek gibi de durmuyor. Akainu'ya sırf bu yüzden bile teşekkür etsek yeridir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık