BB sevdiğin herkesin içinden geçmiş olarak yorumladım.WB'yi öldürenler belli.
Kendi kendinize gelin güvey olursunuz anca
BB sevdiğin herkesin içinden geçmiş olarak yorumladım.WB'yi öldürenler belli.
Kendi kendinize gelin güvey olursunuz anca
Sen niye üzerine alındın. Gayette küçümseyenler var. Sitede amiralciler olmasa amirallerin gördüğü muamele belli.Kim gücünü küçümsüyor? Yine çarpıtmalar. Kimse akainunun gücünü inkar etmiyor. Herkese ağır hasar verebilir veya öldürebilir. Yaşlı, hasta, bir ton yara almış, kalbi tekleyen, haki kullanamayan Wb'yi ağır yaralamak da marifet değil. Adam hem içini yaktı, hem de kafasının yarısını. Ağır yaralandığı doğru ama yukarıdaki etkenler olmasa, Wb'ye yaptıklarının çeyreğini yapamazdı. O nedenlere rağmen adam neredeyse Akainu'yu öldürecekti.
Öhö öhö öhö öhö Guernico öhö öhö ay boğazıma bir şey kaçtı sjhjsh :dd.dAce ve WB yanında isimsiz tonla zaiyat var. Adam havadan lav sallayınca 10 tane isimsiz figüran can veriyor. Reisle karşılaştırdığınız Kaido daha Tama’yı öldüremedi.
Akainu reyiz öldürdü işte.
Invic'e yanladı bu seferdeAraklamış @II. Invictus
Hiç biri Nika kadar rezil olmadı merak etme nika fanıBB sevdiğin herkesin içinden geçmiş olarak yorumladım.
Kaç saattir kıkır kıkır güle güle cevap yazıyorum. Evet normalde sabır sınırlarım aşıldığı zaman saldırgan moda girebiliyorum ama bu tarz şeyler için girdiğim bir mod değil, merak etme. (Sevmediğim bir özellik tartışmaya kaptırabiliyorum kendimi bazen) Hea diyorsan ki öldürme muhabbetini kaybettik Akainu'nun saldırıları daha ölümcüldür, onu da tartışalımKaido’nun saldırılarından ziyade Akainu’nun saldırıları daha ölümcül hacım boş diretiyorsun az buçuk biliyorum huyunu da şimdi sabır sınırlarından çıkıp saldırı moduna geçcen. O yüzden ben tartışmayı uzatmayıp fikir ayrılığı diyorum, Montana kaçar.
Anlık Luffy:Akainu reyiz öldürdü işte.
Teach'i MF'den çıkaralım. Shanks yine savaşı durduran olsun. Yarık kafayla hastalığından ecelini beklerdi herhalde. Böyle anlamamız lazım galiba.Teach gelmese wb yaşayacak mıydı yani öyle mi anlamamız gerekiyor