Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-D. Saul ölmediği için güzelim Robin flashback inin baltaladı.
-Aokiji'nin hikayesini de eksiledi.
-Elbaf'ı işlemesi şart oldu.
-Dragon'un oğlu geleceğini biliyordum. Kader kehanet meselesinin bir sonu yok.

Sonuç olarak sadece geçmişte dolaşıyoruz ve hikayede ilerleme yok. Sadece bir şeyler öğreniyoruz ama geçmişte olan durumlar. Bir kerede karakter bölümün başında karşılaşsın ve olayı o bölümde geçelim artık. Ben bu seriyi 40'lı yaşlarımda da okuyacağım bu gidişle.
Kitaplar durduğuna göre sonraki durak elbaf kesinleşti sayılır. Zaten bizim tayfa artık kimle kapışsa şansı var. Ben bundan sonra kimle kapışacaklar modundayım.
 
Spoiler incelendiğinde görüleceği üzere bizi muhteşem bir bölüm bekliyor. Maalesef, spoiler yorumlarını okuduğumda ise şunu bir kez daha iyi anladım; yazılabilecek en iyi manga bölümü de gelse forumun belli bir kısmı 'goda, soda' gibi kelimelerle her bölüm ile dalga geçmeye devam edecekler. "Nika" ile birlikte seri farklı bir zemin üzerine oturtulmaya çalışıldı ve haklı eleştirileri hepimiz dile getirdik ancak bu iki kelime artık iyice rahatsızlık vermeye başladı. Şu an söyleyeceklerim bir klasik olacak ancak belli bir kısım hikayenin gidişatından bu kadar rahatsız oluyorsa lütfen kendilerine de eziyet edip seriye devam etmeyi bıraksınlar. Çünkü daha yıllarca devam edeceği tahmin edilen bu seriden keyif almıyorsanız her hafta saatlerinizi buna ayırmak bana pek mantıklı gelmiyor. Ama diyorsanız ki 'hayır, asıl keyif goda deyip her bölüm ile dalga geçmektir.' buna da bir şey diyemem tabi ki.
O kadar haklısın ki 🤝
 
Neden yok o ihtimal. Devrimciler bahsetmeyi unutmuş olabilir. Robin ve dev arasındaki ilişkiyi bilmiyorlar. Kitapları elbafa götürdük deyip kesip atmış fa olabilirler. Olmaya da bilir.
Şimdi Robin neden Devrimin Güneşi, Oharadan dolayı. Şimdi Dragon bu olayları anlatırken Robin’in böyle bir dev vardı vesaire diye sormama ihtimali yüzde kaçtır?
 
Şimdi Robin neden Devrimin Güneşi, Oharadan dolayı. Şimdi Dragon bu olayları anlatırken Robin’in böyle bir dev vardı vesaire diye sormama ihtimali yüzde kaçtır?
Gerçi Robin biliyorsa bile tayfaya anlatacak hali yok. İki yıl sonra tayfa toplandığında Zoro'nun gözü niye kapandı diye soran bile olmamıştır tayfada. Oda böyle şeyleri göstertmez bize.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık