Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1066 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk Ohara'daki kitapları okuya okuya teknolojiye ulaşmıştır kesin, antik krallığın teknolojisini kullanmış. Kendisi aslında o kadar da zeki değilmiş falan yazın bunu :D:D
 
Adam çoktan seriye Edo Tensei getirmiş de haberimiz yok.

Saul reisi severim hükümet iti olmayan bir kaç denizciden biri ama zaten ölümü epik di daha ne geri getiriyorsun.Saçma sapan işler ya.
 
Nasıl ya? Spoiler Carrot'la ilgil bilgi vermiyor muymuş? Hakiki Vegapunk'ın bu kadar çabuk ortaya çıkacağını düşünmemiştim. Saul o olaydan sonra yaşıyorsa pis söverim. Morley olsaydı o dev.
 
Saul'un ölmediği belliydi zaten Oda kendi mangada söylemedikce hiç kimse ölmez bu seride birinin ölmesi için dış sesin teyit etmesi lazım Beyazsakal'da olduğu gibi bölüm iyi duruyor gibi.
Kaido'nun kazandığını dikdörtgen balon içinde söyleyip sonra güncelleme geldi diyen kişiden mi bahsediyoruz. :) Gerçi orada Nika ToonForce yeteneğiyle yazarın kalemini de elinden almış olabilir, sen de haklısın. :)

:(
Saule dokunmasa iyiydi. Reisin efsanesini ne bozuyorsun be adam? :/
Pell, Pagaya, Lola'nın Babası ve aklıma gelmeyen kişilerden sonra geri dönme sırası Saul'e gelmiş işte. Nika KK olduktan sonra Ruhlar Dünyasına inip oranın da Kralı olacak, WB ve Ace'i geri getirecek, ahanda buraya yazıyorum. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık