Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Bleach (Anime)

animeyi uzata uzata yaparlar, mangada olmayan şeyleri de görürüz diyorduk ama şu ana kadar mangadaki içeriği bile atlaya atlaya gidiyorlar.
manga dışına da neredeyse hiç çıkmadılar. 50 bölüme sığdırmak için mi böyle yapıyorlar bilmiyorum. hikayeyi bilen için sorun değil ama böyle giderse hikayeyi detaylı bilmeyenleri çok etkilemeyebilir.

quincy skilleri bu kadar parlak olmamalıydı. çok göz yoruyor ve hızlı geçen sahnelerde ne olduğunu anlayamıyorsun.

yine de genel olarak 10 üzerinden 9 puan alacak kadar iyi.
 
Mangada çok oldu bittiye getirmişlerdi ama en azından animede biraz dövüşselerdi de sonra çaldırsalardı bankaileri. İkinci raunda saklıyorlardır dövüşleri uzatma mevzusunu diye ümit ediyorum. Sansür olmaması da güzel olmuş, kan gövdeyi götürüyor. Bir de İngilizce alt yazısından Japonca notları çevirmişler ama konuşmaların yarısından notlarla çakıştığından ne dedikleri anlaşılmıyor. O da düzgün olsa tadından yenmeyecek.
 
Zaraki reis naptın öyle yav çulluk avından döner gibi 3 sternritter'i sırtlayıp Yhwach'ın önüne atyıorsun üstüne racon kesip ben senin için geldim diyorsun. Diğer kaptanalrda ağlasın hüüüü İchigoo götümüüzü kurtaracak diye
 
Zaraki abimin sahneyi gördük sonunda. Sternritter çöplerini Yhwach'ın önüne atması keyiflendirdi.
 
Fb kısmı tam olmamış ya. Sanki tek vuruşluk bir gösteriymiş gibi işlemişler. Yanılmıyorsam aralarında bir dövüşten bahsediliyordu.. Reiatsu'daki kontrast'ı kısmaları lazım. En azından diğer sezonlarda bunu yapmaları şart. Ve sonunda her şeyin kül olacağı bölümlere geliyoruz <3<3<3
 
Zarakinin 3 sterrnit avlayıp bu Yhwach’a yenilmesini de hep saçma bulmuşumdur. Daha garibi Yamamoto’nun bu Yhwach karşısında yapacakları. Sırf okuru şaşırtmak için saçmalanan kısım geliyor.
 
Yıllarca inat edip mangayı okumamanın meyvesini yiyorum resmen. 5. bölüm de çok iyiydi. Kenpachi cidden tam bir hayvan. Gerçi pek ters yetenekli düşman da çıkmamış gibi karşısına. Şimdilik dövüştüğünü gördüklerimizden en belası Renji ve Byakuya'nın rakibi gibi görünüyor. Yamamoto Yhwach'a gitmeden önce birkaç tane daha sternritter avlasaydı keşke ya.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık