Bazı açılardan hiç sevemedim. Daha doğrusu bu dijitalleşme beni bayağı sinir ediyormuş onu fark ettim. Kino no Tabi gibi bir seriyi bile yeniden yapmaya kalkıp rezil etmişlerdi o yüzden pek tahammül edemiyorum sanırım. Normal sahnelerde görüntünün kalitesinin iyileşmesi çok hoş duruyor mesela aksiyon sahnelerinde çok fazla gereksiz ışık var. Bunun dışında Urahara'nın yüzünün ışıklı sarılı sahnesi yine gargantadaki yol çok kötü. Bu biraz da beklentiyle doğru orantılı elbette ama kusurlarını saymazsak güzel pek çok açıdan.
Bir de en başta bana gereksiz sert gibi gelmişti ama sonra quincy konsepti ile Arrancar konseptinin farklı olduğunu düşününce hak verdim. Arrancarlar her biri bir fikre inanan ve aizen olmasa soul society'ye grup halinde saldırmayacak bir ekipti. Daha derin ve daha karanlık bir havası vardı. Vahşet varsa karaktere özel olabilirdi ancak. Fakat quincyler farklı gibi duruyor. Ha ben bu alman temasından bıktım lanet almancadan da tiksiniyorum ama olan bu gibi duruyor.
Bir de en başta bana gereksiz sert gibi gelmişti ama sonra quincy konsepti ile Arrancar konseptinin farklı olduğunu düşününce hak verdim. Arrancarlar her biri bir fikre inanan ve aizen olmasa soul society'ye grup halinde saldırmayacak bir ekipti. Daha derin ve daha karanlık bir havası vardı. Vahşet varsa karaktere özel olabilirdi ancak. Fakat quincyler farklı gibi duruyor. Ha ben bu alman temasından bıktım lanet almancadan da tiksiniyorum ama olan bu gibi duruyor.