Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1065: Vegapunk’ın Altı Yüzü

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 67 34.5%
  • Orta

    Kullanılan: 67 34.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 60 30.9%

  • Kullanılan toplam oy
    194
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seride de ateş dendiğinde akla Mera mera kullanıcısından bile önce Sanji gelmeli. Çünkü herif ateşi yoktan üretiyor ve balık adam adasında görüldüğü gibi büyük alana etki edecek şekilde de üretebiliyor. Şu anda ise mavi renkte üretebiliyor. Google'da basit bir aramayla şuna erişebilirsin..

What is the hottest color of fire?


Blue flames

The hottest part of the flame is the base, so this typically burns with a different colour to the outer edges or the rest of the flame body. Blue flames are the hottest, followed by white. After that, yellow, orange and red are the common colours you'll see in most fires.

Mavi ateşi herkes sorgusuz sualsiz kabullendi, sonsuz ateş mi kabullenilmeyecek?

Birde One Piece'de bu yaşandı... :
 
Amazon Lily'deki koca dağı tek bir saldırıda yok etti. Kılıç ustalığı Mihawk'ın olduğu kadar olmayabilir. Elinde Yoru gibi efsane bir kılıçta olmayabilir ama gösterdiği fiziksel güç basit bir şey değil. Teach fena şaşırdı ve tedirgin oldu. Şunu daha önce söylemiştim bir kez daha belirteyim. "Mihawk dışındaki diğer Shichibukai'lerden daha güçlü olabilirler."
Bir tek croco serapim gerçek crocoyu alır diyorum. Diğerlerinin ya meyvesi çok iyi ya da kendilerine has özellikleri var zaten. O değil de Buggy'nin de serapimi çıkar mı ki :D
 
Şu frankynin yumurtakafada power up alması şart. En azından şu lazeri daha hızlı atsa bile pxler gibi büyük tehdit olur. Adam iki saatte bir lazer atıyor.
 
Bir tek croco serapim gerçek crocoyu alır diyorum. Diğerlerinin ya meyvesi çok iyi ya da kendilerine has özellikleri var zaten. O değil de Buggy'nin de serapimi çıkar mı ki :D
Hepsinin kendine has meyvesi var bu doğru ama Seraphim'lerin de kendine has yetenekleri var. Mesela Lunairian özelliği sonrasında elinden lazer atabilmesi ve onun yanında Cyborg olmaları bununda dışında meyve güçleri de var gibi görünüyor.

Buggy'nin Seraphim'i kesin Buggy'den güçlüdür.:hhh:
 
Kaido’dan sert beden ✓
Kizaru’dan hızlı ✓
Akainu’dan daha ölümcül ✓

Korsanlar kralı seviyesi olmuş şimdiden Sanci.
Öyle zaten, tek sıkıntısı şu anda Haki miktarı.

Bedeni Kaido'dan daha serttir ama daha dayanıklı değil. Kaido'nun bedeni meyvesinden kaynaklı olsa gerek aşırı dayanıklılık sağlıyor. Momonosuke büyüdükten sonra Zoro ve Luffy girişiyorlar ama bir şey olmuyor. Tamamen meyvesinin vermiş olduğu bir dayanıklılık var. Sanji'nin iç organları hasar alabilirken derisi sanki Yüzüklerin Efendisi'ndeki midril gibi çok sağlam.

Hız konusu kesin değil ama yakın hızda olabilirler.

Ölümcüllük konusu alevinin ısısıyla alakalı bir mevzu galiba. Manga 103. Sayı kapağında Sanji'nin ayağının mavi alev olduğunu gösterdi. Eğer böyle olacaksa normalde Sanji'nin ayağının ısısının Akainu'nun magmasından sıcak olması gerekiyor. Gerçekte öyle ama Oda bu ne yapacağı belli olmaz. Queen'in vücudu niye delinmedi diye eleştirenler olmuş bunun sebebi Antik Zoan olduğu için fiziksel anlamda çok sağlam savunmaları olduğundan olabilir. Mesela Akainu'nun yumruğuna İvankov'da maruz kaldı ama ölmedi.

Kısacası Sanji'nin alevinin daha ölümcül olması lazım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık