Amazon Lily'deki koca dağı tek bir saldırıda yok etti. Kılıç ustalığı Mihawk'ın olduğu kadar olmayabilir. Elinde Yoru gibi efsane bir kılıçta olmayabilir ama gösterdiği fiziksel güç basit bir şey değil. Teach fena şaşırdı ve tedirgin oldu. Şunu daha önce söylemiştim bir kez daha belirteyim. "Mihawk dışındaki diğer Shichibukai'lerden daha güçlü olabilirler."Aynen Jinbei'nin o kadar saldırı gücü yok ama tam sınırlarını da görmedik. Zoro'nun king ile savaştığı gibi sınırlarını zorlayarak savaşırsa belki farklı şeyler gösterebilir. Ama şu haliyle saldırı gücü yetersiz. Dediğin gibi.
Shickiler bundan sonra daha ön plana bile çıkabilir. Belli olmaz yani. Fujitora'nın o söylediği söz havada kalabilir. Senin bu mantığa göre Mihawk vs Seraphim Mihawk da Seraphim Mihawk alır.
Vallaha benziyor haa, Jahrein'i maviye boya sırıtmaz ya da Jinbe'ye gözlük tak. İkisinin baş harfi de uyumlu zaten.Balık adam Jahrein sklgsg
hiçbir şey sonsuz olmaz bu seride dinamiklerine ters sonsuz yaşam,sonsuz güç, sonsuz ateş, sonsuz hayal gücü her şeyin bir sınırı olmalı. Mesela sanji sonsuz kez yenilenebiliyorsa o zaman luffy'e kaybetmez. Yenebilir değil,kaybetmez. O yüzden yazarın ne yapmak istediğini bizden önce yazarın anlaması lazım. Adam ne çizeceğini daha çözememiş ki!Bölümde sonsuz alev lafı geçiyorsa bu bölüm Sanji'ye eksi yazmaz arkadaşlar. Hayvan gibi bir artı yazar. Sonsuz alev Sanji'de, Lunarian falan fos...
@kekomancer'nun Jimbei'ye olan son sevgi kırıntılarını da öldürdünBalık adam Jahrein sklgsg
Jahrein olsa olsa bepo olur.
Base human Jaho, ben buna artık ikna oldum...Ortak özellikleri; Hiç biri birbirine benzemiyor, lakin hepsi Jaho'ya benziyor.@kekomancer'nun Jimbei'ye olan son sevgi kırıntılarını da öldürdün
Bu seride de ateş dendiğinde akla Mera mera kullanıcısından bile önce Sanji gelmeli. Çünkü herif ateşi yoktan üretiyor ve balık adam adasında görüldüğü gibi büyük alana etki edecek şekilde de üretebiliyor. Şu anda ise mavi renkte üretebiliyor. Google'da basit bir aramayla şuna erişebilirsin..hiçbir şey sonsuz olmaz bu seride dinamiklerine ters sonsuz yaşam,sonsuz güç, sonsuz ateş, sonsuz hayal gücü her şeyin bir sınırı olmalı. Mesela sanji sonsuz kez yenilenebiliyorsa o zaman luffy'e kaybetmez. Yenebilir değil,kaybetmez. O yüzden yazarın ne yapmak istediğini bizden önce yazarın anlaması lazım. Adam ne çizeceğini daha çözememiş ki!