Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Beyni düz kalıyor demedim ki. Parçalara ayrılması lazım. Sonuçta içeri yumruk girdi.
Arkadaşım yumruk içeri girmedi. Lastik gibi esnetti beynini bizde bunu anlatıyoruz. Doğal haliyle bir şey esnerse de darbeleri sönümler bu yüzden yaptığı saldırının hiç bir mantığı yok. Zaten mantıksız olan bir şeyi tartışmaya da gerek yok zaten E.odanin saçmalıkları. Başta zaten o eli oradan çıkarttı sonra batırdıgini farketti.... Ya yanlış cizmişim diye kıvırıyor. Telden hızlıca yazdım kusura bakmayın imla hataları için.
 
Tamamdır şimdi oldu. Bedenin alanı küçültmüş yumrukla. Düz kafaya vurmaya göre daha fazla hasar vermiştir ama en azından daha mantıklı olmuş böyle.
Niye düze göre daha fazla hasar veriyor? Adam lastik oluyor. Doğrudan düz kafaya alması var onu. Bir de lastik olup esnemesi var.:D
 
Üsttekiler eski sahneler, alttakiler düzeltilmiş hali.

Oh Allah razı olsun bea. Şimdi bu esnetmenin Luffye ne faydası var bana onu açıklayın. Kendi vurduğu yumruğu sönümletiyor resmen. Burada o yumruk kaidonun içinden geçmedi belki ama fizik kurallarının içinden geçtiği kesin.
 
Niye düze göre daha fazla hasar veriyor? Adam lastik oluyor. Doğrudan düz kafaya alması var onu. Bir de lastik olup esnemesi var.:D
Hasar verdiği alanı küçültmüş iyice bunu yaparak. Normalde atıyorum 70 cmlik bir alana içten kral haki filan vuruyorsa burda bir yumruk kadar yere kral hakili saldırı yapmış. Daha küçük bir alana daha etkili bir saldırı olmuş.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık